Amb l'arribada del Nadal els torrons no poden faltar a sobre la taula. Aquest any us proposem fer amb la canalla aquests
torrons saludables d'arròs inflat que ens ha preparat la xef
Ada Parellada.
Una activitat divertida per fer amb la família o a l'escola que a més ens ajuda a posar en valor els aliments sans i saludables. La recepta és força senzilla tot i que s'haurà de quedar tota la nit a la nevera. Comencem!
Què necessito?
200g de xocolata negra sense sucre
1 cullerada d'oli de coco
1 cullerada de mantega d'ametlles
40g d'arròs inflat o 1 torradeta d'arròs inflat
40g d'ametlla torrades
40g d'orellanes
Pipes de carbassa
Quins passos he de seguir?
Desfem la xocolata amb una cullerada d'oli de coco al bany maria (o al microones vigilant cada 30 segons)
Piquem la torradeta d'arròs inflat amb les mans. Trenquem les ametlles amb un morter
Tallem les orellanes ben petites
Barregem la xocolata amb una cullerada de mantega d'ametlles. Per fer-la només s'ha de triturar 200 g d'ametlles en un robot de cuina. Es farà una mantega amb el seu propi greix
Hi afegim les ametlles trencades i l'arròs inflat
En un motlle col·Loquem les orellanes i les pipes i hi aboquem la barreja de xocolata
Deixem refredar a la nevera si pot ser tota la nit