VanVan Festival

10 plans ideals per fer aquest mes de juny amb criatures

Una proposta d'activitats de cap de setmana per gaudir amb tota la família aquest mes de juny

31 de maig de 2022 a les 09:31h
VanVan Festival
per Criar.cat
Comencen els festivals, les fires, les festes,... I aquest mes de juny ve ben carregadet de novetats i propostes xules!

Com que sabem que teniu ganes de plans i activitats familiars, us hem preparat aquesta petita agenda perquè no us en perdeu cap. A principi de cada mes Criar.cat us oferirà un recull d'activitats lúdiques i culturals per fer amb la família. Les rebreu amb la newsletter (si no estàs apuntat/da fes clic aquí). Esperem que les gaudiu! 


 
  1. Festival Harmonia, Les Planes d'Hostoles
  2. La Festa dels Menuts, Delta de l'Ebre
  3. Vine a moure el Parc Joan Miró, Barcelona
  4. Triescape Osona
  5. Festa de la Sal de Cardona
  6. Festival de Senderisme dels Pirineus
  7. Cabró Rock, Vic
  8. Festival Ambulant de Salt
  9. Fira PlayMobil i Lego, Granollers 
  10. Enramades, Sallent
 

Festival Harmonia - Dissabte 30 de juliol

 

Sí, sabem que t'hem dit juny, però et proposem aquest Festival Solidari Familiar en la diversitat a Les Planes d'Hostoles abans no s'esgotin les entrades. Des de les 11 del matí del dia 30 de juliol viu aquest festival de la mà d'Èxits, un dels creadors i productors del Clownia.

Els Catarres, Buhos, Suu, Arribar i ploure, Koers... Dotze hores d'activitats, concerts, circ, clowns, tallers, dissenyat per a tothom, per a tot tipus de famílies: tradicionals, nombroses, lesboparentals, homoparentals, monoparentals, extenses, reconstituïdes, d'acollida, adoptives.... L'objectiu d'aquest Festival Solidari és facilitar el lleure als infants amb diversitat funcional i en situació econòmica desfavorida. 


Compra les entrades aquí.
 

La Festa dels menuts - 4 i 5 de juny

 

MónNatura Delta organitza La Festa dels Menuts!!! Els dies 4 i 5 de juny podreu gaudir d'activitats per a tota la família en diferents espais: tallers per als infants, jocs, mercadet de natura, Land Art, racó per a més petits, activitats de sensibilització amb els microplàstics, sortides naturalistes per descobrir la biodiversitat de l'entorn... Consulta més activitats i horaris aquí. Preu: 4€.
 

 Vine a Moure el Parc Joan Miró (fins al 19 de juny)

 

Una sèrie d'activitats gratuïtes per a totes les edats al Parc de Joan Miró de Barcelona (tallers de conscienciació mediambiental, espectacles de circ, màgia i cultura popular, traginers de jocs tradicionals i sessions de cinema a la fresca). Consulta aquí el programa d'activitats. 


Triescape Osona (juny)

 

Triescape és una activitat lúdica basada en la gimcana, la geocerca i l'escape room que es posa en marxa a cinc pobles d'Osona: Sant Bartomeu del Grau, Viladrau, Roda de Ter, Espinelves i Manlleu. 

Cada escape room està ambientat amb una història diferent: la de Viladrau sobre bruixeria, Sant Bartomeu va sobre el noble Bernat Codina, Roda de Ter sobre Miquel Martí i Pol, Espinelves l'Arborètum i Manlleu la filatura de cotó Can Sanglàs.

L'experiència està pensada per a grups o famílies amb 6 persones i és gratuïta per a totes les persones allotjades a la comarca d'Osona de l'1 al 12 de juny. Abans, però, hauràs de reservar les teves entrades aquí. A partir del 12 de juny l'activitat s'obre a tothom però de pagament. 


 Festa de la Sal de Cardona (4 i 5 de juny)

 
 
Mercat Medieval amb paradetes al centre històric, activitats, actuacions, jocs tallers i tasts de productes. Amb un munt d'espectacles de carrer per als més petits: conta contes medieval i gegants. Visites guiades i teatralitzades per descobrir la Muntanya de Sal, el Castell i el Centre Històric. I dissabte a la nit, espectacle de foc i baixada tradicional dels Senyors de Cardona des del Castell a la vila. 


 Festival de Senderisme dels Pirineus (diverses dates)

 

Per als amants de la muntanya i l'esport teniu el Festival de Senderisme dels Pirineus. Del 3-6 de juny, Garrotxa Volcanic Walking. Del 9-12 de juny, la Cerdanya Happy Walking i del 17 al 19 de juny, el Festival Camina Pirineus Alt Urgell. Teniu més informació del Festival de Senderisme dels Pirineus aquí. 
 


Tetafest de Tarragona (4 i 5 de juny)

 

Festival feminista i LGTBIQ+ de Tarragona. Amb activitats i tallers per a grans i menuts, vermut electrònic, màgia, gimcanes i concerts per a totes les edats relacionades amb el feminisme i gènere. El dia 5 a més hi ha una arrossada popular. Podeu consultar l'agenda aquí.  


Festival Ambulant de Salt (10 de juny)

 

A les 17.30h, a la Plaça Diputació de Salt, espectacle familiar Dis-order, de Pere Hosta, clown, seguit d'un concert d'Ambauka. Amb una instal·lació de jocs de fusta tradicionals. 


Fira del Playmobil i Lego de Granollers (4 i 5 de juny) i Agramunt (10-12 de juny)

 

Els dies 4 i 5 de juny a l'espai Roca Umbert de Granollers i el 10, 11 i 12 de juny al Pavelló Firal d'Agramunt, de 10-14h i de 16-20h, tallers de creativitat, inflables, diorames de diversos temes, concurs el click amagat, gran parc infantil i Food Trucks. Entrada gratuïta amb el carnet del Super3.  Més informació aquí


Enramades de Sallent (del 16 al 20 de juny)

 

És una festa declarada d'Interès Nacional. Durant aquests dies els carrers de Sallent es guarneixen i es converteixen en una obra d'art gràcies a l'esforç i imaginació del veïnat. Consulta aquí tots els carrers guarnits i activitats. 


Arxivat a:
General
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Lo Closcamoll Festival
per Mar Domènech
Des de Criar.cat t'oferim un recull d'activitats per a tota la família
Imatge il·lustrativa
per Aina Font Torra i Irene Ramentol
Un recull de botigues de llibres que us encantaran
Imatge il·lustrativa
A.A.
per Anna Albert
Un recurs divertit perquè els infants recreïn i reinventin a la seva manera la història
Imatge il·lustrativa
Napadon Srisawang
Factors que poden disminuir les possibilitats d'embaràs
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat