Sandvitxos de gelat de cacau i de coco i vainilla

La Myrto Kalle ens prepara una recepta ideal per aquest estiu amb ingredients bio de Sol Natural

Publicat el 23 de juliol de 2025 a les 13:17

Aquesta setmana he fet el que considero la millor recepta de sandvitxos de gelat: fàcil, cremosa, amb el punt just de dolçor i elaborada amb ingredients de qualitat de Sol Natural. Han estat tot un èxit a casa — aprovats per grans i petits — i us confesso que avui mateix ja n’estic tornant a fer! Són sense lactosa i són endolcits amb només dàtils!

Aquí us deixo la recepta per fer 12 sandvitxos de gelat, la meitat amb gust de cacau i l’altra meitat de coco i vainilla.

  • Sandvitxos de gelat de cacau i de coco i vainilla
  • Myrto Kalle

 

Ingredients per a 4 persones (de Sol Natural

 

  • Preparació sandvitxos de gelat sol natural

Per al gelat:

  • 2 llaunes de crema de coco (només la part sòlida)
  • 200 ml de llet de civada
  • 10 dàtils (sense pinyol)
  • 1 culleradeta de vainilla en pols
  • 4 cullerades soperes de cacau pur en pols

Per muntar els sandvitxos:

  • 24 galetes (jo he fet servir les de tipus Maria de Sol Natural!)
  • 100 g de xocolata negra
  • 1 cullerada d’oli de coco

El pas a pas

  1. En un processador, tritureu la crema de coco, la llet de civada, els dàtils i la vainilla fins a obtenir una crema suau i homogènia.
  2. Aboqueu la meitat de la crema en 6 motlles de silicona tipus cupcakes (aconsellable posar-los sobre una safata rígida perquè sigui fàcil traslladar-los al congelador).
  3. A la barreja restant, incorporeu les 4 cullerades de cacau i remeneu bé. Aboqueu-la als altres 6 motlles.
  4. Poseu-ho tot al congelador durant un mínim de 4-5 hores, fins que els gelats estiguin ben sòlids.
  5. Foneu la xocolata. En un bol petit, foneu la xocolata amb l’oli de coco al bany maria o al microones.
  6. Muntem els sandvitxos! Col·loqueu 12 galetes sobre una safata. Desemmotlleu els gelats i poseu-ne un damunt de cadascuna. Tapeu amb una altra galeta i premeu suaument.
  7. Submergiu cada sandvitx parcialment a la xocolata fosa. Podeu deixar-los tal qual o decorar amb fruits secs picats o coco ratllat.
  8. Conserveu al congelador fins al moment de servir… si és que no desapareixen abans!
     
  • Preparació sandvitxos de gelat

Una recepta fàcil de fer, que podeu fer tota la família, ideal per menjar de postres o per berenar per combatre aquesta calor. Bon estiu!