La recepta definitiva (i saludable) per triomfar per Nadal: magdalenes nadalenques sense sucre

Consulta el pas a pas per preparar unes postres ideals per a tots els públics i a l'abast de tothom

Publicat el 18 de desembre de 2025 a les 11:12

Avui us proposem una recepta deliciosa i totalment lliure de sucres de Pessics Pastisseria, fàcil i entretinguda per fer amb la canalla, que segur que us encantarà. Es tracta d'unes magdalenes de poma i canyella que us deixaran la casa perfumada d'aquella olor tan típica de Nadal.

Us animeu a fer-les? Us deixem amb els ingredients i el pas a pas.

Què necessites? 

  • 5 ous
  • 375g. d’oli d’oliva suau
  • 375g. de poma o carbassa bullida
  • 287g. de farina d’espelta integral
  • 50g. de farina d’ametlla
  • 10g. de llevat en pols
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 1 culleradeta de canyella

El pas a pas de les magdalenes sense sucre

  1. Preescalfem el forn a 175 graus.
  2. Batem els ous, en un bol gros, fins que quedin ben escumosos.
  3. Afegim l’oli d’oliva i la poma (o carabassa) i remenem.
  4. Incorporem a la barreja les farines d’espelta i ametlla, i també el llevat, el bicarbonat i la canyella.
  5. Remenem tots els ingredients fins que s’homogeneïtzin i repartim la massa en motlles per fer magdalenes.
  6. Enfornem durant 12 minuts a 175 graus.

El toc final per triomfar amb les millors postres de Nadal

Podem acabar la recepta decorant les magdalenes amb coco ratllat (com si fossin flocs de neu), cacau pur en pols, un polsim de canyella i unes quantes perles de magrana, que hi donaran aquell color vermell tan típic de Nadal.