RECEPTA: Pastís de carbassa sense sucre

La Myrto Kalle @myrtoskitchen, ens ha preparat una recepta deliciosa i sana perquè els més petits de la casa en puguin gaudir

Publicat el 29 de desembre de 2020 a les 08:44
Actualitzat el 30 de maig de 2023 a les 19:50
[inicicentrareport] Hem demanat a la Myrto Kalle que ens faci una de les seves receptes saludables per a tota la família, i com que quasi totes les receptes de pastís de carbassa porten sucre ens proposa substituir el sucre per plàtans madurs.

Ens el recomana tant per esmorzar, amb mantega d'ametlles feta a casa, com per berenar. Ens assegura que ha tingut tant i tant d'èxit amb els petits de la casa.

Us proposem fer la recepta acompanyats/des dels més petits de la casa. Seguir que gaudeixen fent-la i després menjant-la.

El temps aproximat de preparació és d'uns vint minuts i després uns 60-70 minuts de forn. 

[GotaVerdaPle] Ingredients:

[GotaVerdaBuit] 1 tassa de puré de carbassa (més o menys mitja carbassa tallada i cuinada al forn a 180 graus uns 20-25 minuts)

[GotaVerdaBuit] 5 plàtans madurs (puré o picats amb una forquilla)

[GotaVerdaBuit] 1/4 de tassa d'oli de coco fos

[GotaVerdaBuit] 2 ous

[GotaVerdaBuit] 3 culleradetes de barreja d'espècies (canyella, gengibre, nou moscada, vainilla amb pols)

[GotaVerdaBuit] 1+ 1/2 culleradeta ade llevat tipus royal

[GotaVerdaBuit] 1/2 culleradeta de bicarbonat de sodi

[GotaVerdaBuit] 1/2 culleradeta de sal

[GotaVerdaBuit] 1 + 1/3 tasses de farina de blat integral

[GotaVerdaBuit] Opcional: 1/2 tassa d'extres com nous picades, panses, xips de xocolata negra 85% (aquest és amb xocolata)

[GotaVerdaPle] Preparació:

[GotaVerdaBuit] Pre-escalfeu el forn a 170 graus. En un bol gran barregeu els plàtans, la carbassa i l'oli. Afegiu-hi els ous, la barreja d'espècies, el llevat, el bicarbonat de sodi i la sal. 

Incorporeu la farina barrejant bé. Afegiu-hi els extres. Passeu la barreja a un motlle rectangular per pastissos. Cuineu-ho 60-70 minuts o fins que un escuradents inserit al centre surti net. Deixeu-ho refredar abans de tallar-ho.

Esperem que us agradi!

[info] Segueix a la Myrto Kalle a les xarxes socials [/info]  [ficentrareport]
[enquestaregistre]