Jo via Unsplas

7 consells per evitar el malbaratament alimentari a casa

La Cristina Romero, activista en contra el malbaratament alimentari als menjadors escolars, ens dona 7 consells per tal que el menjar no acabi a les nostres escombraries

per Criar.cat
Jo via Unsplas
De vegades, quan cuines en grans quantitats, compres més del que necessites o confons la data de caducitat amb la de consum preferent, hi ha aliments que malauradament acaben a les escombraries de casa nostra. Es calcula que cada any a la Unió Europea, es descarten 88 milions de tones d'aliments, amb un cost de 143 bilions d'euros, segons dades facilitades per l'Agència de Residus de Catalunya.

A Catalunya, les llars, els comerços i la restauració generen unes 262.000 tones de malbaratament cada any, o el que és el mateix, uns 35 kg/persona (ARC i UAB 2012). Tot i la legistlació i la prevenció, representa un problema estructural. Hi ha llocs al món on falten aliments i en canvi a d'altres llocs del món acaben a les escombraries. La Cristina Romero, activista en contra el malbaratament alimentari, ens facilita 7 claus per evitar-lo a les nostres llars.


 
 
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Gala Espín
Paola Roig
La psicòloga Paola Roig ens parla de l'exigència que carreguem les mares i els pares en la criança
Imatge il·lustrativa
Bia Octavia
Les expertes de LactApp contesten en una marató de 12 hores en directe dubtes de lactància
Imatge il·lustrativa
Ben White
Aïda Roig Çelik
Si sents que el teu fill o filla no et fa ni cas, aquest article t'interessa
Imatge il·lustrativa
Ens ho explica la psicòloga Laia Sala
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Director de negoci: Jordi Font
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Emercat Osona SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres