Pere Tarrés

Inscripcions obertes a les colònies i casals d'estiu de la Fundació Pere Tarrés

La Fundació ofereix activitats de lleure per a tothom. Consulta aquí les activitats que hi trobaràs

per Alba Carreres
Pere Tarrés
Sembla que, a poc a poc, deixem enrere la pandèmia i el que és segur és que aquest estiu tornarà a tenir un paper clau de reparació emocional per a milers d'infants, joves i famílies. 

En el carrusel que teniu just a sota, podeu seleccionar alguna de les propostes d'activitats de lleure que ens ofereixen des de la Fundació Pere Tarrés per veure quina és la que us encaixa més amb la vostra unitat familiar.
 

Un any més la Fundació recorda que les activitats són segures i necessàries pel desenvolupament i la sociabilització d'infants i joves. Tot indica que enguany les activitats recuperaran l'espontaneïtat i el contacte d'abans de la pandèmia.


Colònies inspirades en Harry Potter

Les colònies d'estiu d'enguany inclouran un ampli ventall d'activitats educatives, que s'estructuraran en una trentena de torns. Més de 1.000 infants i joves hi podran participar. A més, hi haurà colònies becades a l'agost destinades a infants en situació de vulnerabilitat.

El centre d'interès d'enguany és la bruixeria i els encanteris, inspirat en el món màgic de Harry Potter, just l'any que s'ha publicat "Return to Howarts", per celebrar el 20è aniversari del famós mag. A banda de la novetat d'enguany pel que fa a la varietat temàtica, hi trobareu les colònies clàssiques de sempre: 
 

 Colònies d'anglès: "Adventure and English" són les colònies d'anglès i excursionisme. Unes colònies per aprofundir en l'idioma i també gaudir de la natura. Més informació aquí.

 Colònies esportives i nàutiques:  Pels infants i joves que els encanta l'esport. Futbol, bàsquet, paddle surf, esports d'aventura... Hi ha moltes modalitats diferents. Més informació aquí.

 Colònies tecnològiques: Si els encanta la tecnologia en aquestes colònies poden aprendre a programar videojocs i convertir-se en experts virtuals, sense deixar de banda la natura i les activitats en equip. Més informació aquí. 

 Colònies natura: Colònies de muntanya amb tendes de campanya, per recórrer el bosc i gaudir de paratges inoblidables. Més informació aquí.

 Altres colònies temàtiques: de cuina, de teatre, de ball o a Mallorca. Unes activitats molt xules per xalar d'allò que més els agrada. Més informació aquí.
 
 Totes les colònies i dates aquí


Casals d'estiu

A partir de 3 anys i fins als 16. Amb un projecte educatiu basat en els valors de l'educació, el compromís, la responsabilitat i l'entusiasme. 

L'eix temàtic dels casals anirà relacionat amb l'actualitat del món. L'Àlex serà el personatge que els acompanyarà i els guiarà per aquest viatge tan especial. Els casals treballaran la diversitat cultural. 
 

A més hi trobareu més de 400 activitats organitzades pels monitors i monitores dels centres d'esplai del MECECC, que durant tot l'any duen a terme una tasca educativa en el lleure i que a l'estiu organitzen també colònies, rutes i activitats als seus centres. 

Cerca el teu casal a la teva província, filtra segons l'edat del teu fill/a i segons les dates que més us convé. 

 Consulta aquí tots els casals d'estiu de la Fundació Pere Tarrés


Vacances en família

"Vacances en família" és un programa de la Fundació Pere Tarrés perquè les famílies puguin gaudir d'unes vacances en entorns naturals i amb monitors i monitores que dinamitzen activitats pensades per a tota la família amb una proposta de turisme de proximitat. L'estiu passat 1.811 persones van participar d'aquesta activitat amb un resultat molt satisfactori. 

 Més informació sobre el programa de vacances en família


Com escollir l'activitat ideal?

Escoltar les teves criatures, preguntar-los què volen fer en funció dels seus interessos és fonamental per garantir el seu benestar. Tanmateix, també caldrà valorar altres factors com les dates, la possibilitat de conciliació i el pressupost.

Per tal que cap infant es quedi sense colònies la Fundació Pere Tarrés posa en marxa el programa "Cap infant sense colònies" per tal que cap infant es quedi sense la seva activitat de lleure. 


Amb el suport de

ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Riho Kroll
Roger Aranda Rovira
Us passa? El psicòleg Roger Aranda ens explica què fer
Imatge il·lustrativa
Andrea Gabarró
Si tens el triangle Pikler i no saps ni qui és Pikler llegeix això
Imatge il·lustrativa
Marta Segrelles
La psicòloga Marta Segrelles ens en parla
Imatge il·lustrativa
Gala Espín
Paola Roig
La psicòloga Paola Roig ens parla de l'exigència que carreguem les mares i els pares en la criança
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Director de negoci: Jordi Font
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Emercat Osona SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres