Oriol Riart

10 plans ideals per fer aquest mes de juliol amb criatures

Una proposta d'activitats per gaudir amb tota la família aquest mes de juliol

30 de juny de 2022 a les 08:00h
Oriol Riart
per Criar.cat
Època de festivals, fires, festes, activitats a l'aire lliure... I aquest mes de juliol ve ben carregat de novetats i propostes xules!

Com que sabem que teniu ganes de plans i activitats familiars, us hem preparat aquesta petita agenda perquè no us en perdeu cap. Us l'oferim a principi de cada mes i hi trobareu un recull d'activitats lúdiques i culturals per gaudir amb la família. També les rebreu amb la newsletter (pots subscriure't aquí). Esperem que les gaudiu! 


 
  1. Festival Harmonia a Les Planes d'Hostoles
  2. Esbaiola't a les Valls d'Àneu, Pallars Sobirà
  3. Festival de Titelles del Moianès
  4. Grec en família, Barcelona
  5. Caiac tot descobrint les ruïnes d'Empúries, Costa Brava 
  6. Gimcana i activitats infantils al parc de l'Agulla, Manresa
  7. NosaltresFest de Mataró, Maresme
  8. Circ a Olot, Garrotxa
  9. Descobreix les Coves Meravelles de Benifallet, Baix Ebre 
  10. Viatja amb el trenet del parc de Can Mercader, Baix Llobregat
 

Festival Harmonia, 30 de juliol a Les Planes d'Hostoles


El dia 30 de juliol viu el Festival Solidari Familiar en la diversitat de Les Planes d'Hostoles, a la Garrotxa. De la mà d'Èxits, un dels creadors i productors del Clownia.

Els Catarres, Buhos, Suu, Arribar i ploure, Koers... Dotze hores d'activitats, concerts, circ, clowns, tallers, dissenyat per a tothom, per a tot tipus de famílies: tradicionals, nombroses, lesboparentals, homoparentals, monoparentals, extenses, reconstituïdes, d'acollida, adoptives.... L'objectiu d'aquest festival solidari és facilitar el lleure als infants amb diversitat funcional i en situació econòmica desfavorida. 


Compra les entrades aquí.
 

 Esbaoila't, del 14 al 17 de Juliol a les Valls d'Àneu 


L'Esbaiola't és un festival d'arts escèniques al carrer i per a tots els públics que se celebra anualment a les Valls d'Àneus, al Pallars Sobirà, el tercer cap de setmana de juliol. Un festival de quatre dies de programació intensa i molt variada de circ, titelles, dansa, jocs, tallers, música i teatre.

Una molt bona oportunitat per gaudir en família de la cultura en un entorn natural excepcional. Tota la programació aquí. 
 

 Festival de titelles del Moianès, fins al 17 de juliol


Una quinzena d'espectacles de titelles per a totes les edats es podran veure fins al 17 de juliol en set pobles d'aquesta preciosa comarca de l'interior de Catalunya. Les companyies que hi actuaran seran Txo Teatre, Cia. Jordi Bertran, Binixiflat Teatre, Cia. Mercè Framis, Farrés Brothers, Cia. de Marionetes Herta Frankel, Rocamora Teatre, Animamundi, Assumpta Mercader, Cacauet Teatre i L'Estaquirot. Consulta la programació
 

 Grec en família, 16 de juliol a Barcelona


El Teatre Grec i els seus jardins tornaran a ser un any més escenari d'una proposta festiva pensada per introduir els infants en el món apassionant de les arts vives.

Durant una tarda, la canalla i les persones adultes que els acompanyin gaudiran d'una proposta festival amb activitats, tallers i bona música. Una coproducció dels festivals Petits Camaleons, El més Petit, Flic i la promotora No Sonores. Preu: 12 euros. Consulta la programació



 Caiac tot descobrint les ruïnes d'Empúries 

 
Les ruïnes d'Empúries són un dels elements patrimonials més singulars del país. Poder-hi arribar per mar és una manera d'emular els comerciants grecs que arribaven a la Costa Brava. En aquest cas, l'activitat d'aventura en família consisteix en una ruta en caiac des de l'Escala fins a la zona de les ruïnes gregues i romanes. Una ruta plena de sensacions acompanyats per un professional que mostrarà els secrets de la navegació, la cultura i la natura. Tota la informació. 


 Gimcana i activitats infantils al parc de l'Agulla de Manresa, Bages


Per als amants de les vies verdes, no us podeu perdre les activitats infantils que s'organitzen aquest mes de juliol a la Séquia de Manresa, al Bages. Tallers d'experimentació científica, gimcana o contes. Hi ha diverses propostes per triar i passar una estona tot gaudint d'un entorn natural agradable i segur. Preu: alguns gratuïts i d'altres 3 euros. Més informació. 
 


 NosaltresFest de Mataró, del 14 de juliol al 25 d'agost


La tercera edició del NosaltresFest arriba el 14 de juliol i pivotarà al voltant de tres eixos principals: comunitat, sostenibilitat i cultura. El festival està pensat com un conjunt d'activitats culturals de petit aforament d'entre 60 i 150 persones a l'aire lliure. Hi trobareu també espectacles familiars com contes (21 de juliol), titelles (28 de juliol) o teatre (4 d'agost). Tota la programació aquí


Circ a Olot, tots els dimecres de juliol a la Garrotxa


Tots els dimecres de juliol, Olot ofereix un espectacle gratuït de circ per al públic familiar. La programació inclou espectacles de diferents tècniques de circ (malabars, equilibris, trapezi, etc.), que sovint es combinen entre elles així com també amb música en directe, humor i altres elements de les arts escèniques. Si visiteu la Garrotxa, deixeu-vos endur per la màgia i la diversió d'aquesta proposta cultural que fascina grans i petits. Més informació. 



Descobreix les Coves Meravelles de Benifallet


Aquest conjunt espeleològic únic té un recorregut de més de 200 metres visitables. Ubicades al terme de Benifallet i descobertes a finals dels anys seixanta del segle passat, les Coves Meravelles són perfectament aptes per visitar amb criatures i permetran fer volar la imaginació als teus fills mentre aprenen de les muntanyes i les seves entranyes. Estan obertes tots els dies de juliol i podeu reservar anticipadament les entrades aquí.  


 Viatja amb el trenet del parc de Can Mercader de Cornellà


El trenet s'ha convertit en el símbol del parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat i el principal reclam dels visitants. Pots passejar al llarg de l'esplèndida zona verda que predomina en el parc i aprofitar l'ocasió per viatjar en el tren que recorre 834 metres per la part baixa del parc i on passa per ponts i túnels. Més informació.


Arxivat a:
General
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Lo Closcamoll Festival
per Mar Domènech
Des de Criar.cat t'oferim un recull d'activitats per a tota la família
Imatge il·lustrativa
per Aina Font Torra i Irene Ramentol
Un recull de botigues de llibres que us encantaran
Imatge il·lustrativa
A.A.
per Anna Albert
Un recurs divertit perquè els infants recreïn i reinventin a la seva manera la història
Imatge il·lustrativa
Napadon Srisawang
Factors que poden disminuir les possibilitats d'embaràs
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat