Susanne Jutzeler

Busques plans per Setmana Santa? Excursions, passejades i parcs per gaudir en família

Sortides per a totes les edats, pobles per descobrir o vies verdes per fer amb bicicleta

18 de març de 2024 a les 08:00h
Susanne Jutzeler
per Irene Ramentol
Durant la Setmana Santa, ens ve de gust fer plans en família a l'exterior. Hem deixat enrere el fred i els dies curts d'hivern i tenim ganes de gaudir de la natura, així com descobrir nous racons amb els nostres fills. 

Us hem preparat una selecció de rutes, excursions i passejades per fer amb infants de totes les edats. També un recull de parcs per si voleu passar una estona agradable i recreativa amb els vostres fills. Què us ve més de gust? 

Excursions per fer amb criatures a Catalunya

Deu excursions per fer amb criatures arreu del país: des de la Costa Brava a les Terres de Ponent, passant pel Delta de l'Ebre, l'interior del Camp de Tarragona, l'Alt Pirineu, Barcelona i les comarques gironines. 10 rutes, per fer caminant o en bicicleta, aptes per a tota la família i classificades per diversos nivells de dificultat.



 Plans per fer amb criatures a la Cerdanya

Busques alta muntanya? Aquí tens un recull de passejades i excursions a la Cerdanya. Llacs, estanys, pobles encantadors... Són propostes que us encantaran:



 Plans de natura i aventura en família​

Ganes d'aventura? Experiències per a tots els gustos, en els quals grans, petits i petites podreu gaudir de les vostres vacances sense preocupacions i amb total comoditat, en un entorn segur i atractiu per als nens i nenes.



 Rutes per començar a fer senderisme amb els teus fills

Saps que a Catalunya hi ha més de 165 espais naturals protegits ideals per fer senderisme? Saps que algunes d'aquestes rutes poden ser perfectament practicables si vas amb infants? Us recomanem cinc rutes de muntanya que podeu fer si esteu iniciant-vos amb els vostres fills a aquesta pràctica per a tots els nivells.



 Pobles encantadors per descobrir en família

Pobles encantadors, d'arreu de Catalunya, alguns coneguts i d'altres per descobrir: des de les comarques gironines a les Terres de Ponent, passant per l'interior de Catalunya fins al Pirineu:



 Cims per fer amb canalla

Pujar cims amb criatures pot ser una experiència d'allò més gratificant. Això sí, han de ser assequibles i estar preparats. És per això que us hem seleccionat alguns cims, de poca dificultat, per poder fer una excursió d'un dia i gaudir de la natura amb la família. Us hi apunteu?



 Vies verdes per fer en bici

Si voleu fer una petita ruta en bicicleta amb criatures o caminant per espais agradables i segurs, una bona opció són les vies verdes. A Catalunya n'hi ha més d'una desena que segueixen antigues vies de tren.



 Parcs infantils naturals de Catalunya

Els parcs infantils naturals són aquells que disposen d'elements de la natura integrats en els espais de jocs. Els parcs amb paviments de materials naturals, com la sorra, l'escorça, amb estructures deconstruides i minimalistes realitzades amb troncs donen moltes més possibilitats de joc per tal que les criatures puguin experimentar amb elements naturals i altres materials sensorials. Aquí en teniu un recull:



 Parcs adaptats a la diversitat funcional

Un recull de parcs maquíssims on hi trobareu àrees amb jocs infantils adaptats a totes les necessitats: terres tous i continus, rampes, estructures adaptades i molt més!



 
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Vitolda Klein
per Irene Ramentol
Un recull d'experiments i propostes educatives que us encantaran
Imatge il·lustrativa
Lo Closcamoll Festival
per Mar Domènech
Des de Criar.cat t'oferim un recull d'activitats per a tota la família
Imatge il·lustrativa
per Aina Font Torra i Irene Ramentol
Un recull de botigues de llibres que us encantaran
Imatge il·lustrativa
A.A.
per Anna Albert
Un recurs divertit perquè els infants recreïn i reinventin a la seva manera la història
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat