SX3

Novetats a l'SX3: quines?

El canal infantil recupera el lideratge de la franja infantil de tarda

11 d'octubre de 2023 a les 16:45h
SX3
per Criar.cat
El canal infantil SX3 ha presentat la nova temporada un any després del seu rellançament, que l'ha catapultat al lideratge de la franja infantil de la tarda.

El nou curs ve carregat de novetats i us hem resumit a continuació les principals:


El canal infantil estrenarà un concurs lingüístic amb fang, un espai sobre educació afectivosexual i esquetxos sobre les tradicions de Catalunya.

A banda de mantenir l’aposta pels animes i la ficció en català com "One Piece", "Yona, la princesa de l'alba", "Els germans Kratt", "La casa d’Anubis" o "Haikyu!", canviarà de format el "Manduka" amb la implicació dels avis i s’apostarà per la divulgació científica i la natura.


A la família del SX3 amb el "El detectiu Conan", Titó o el Mic s’hi sumaran diverses cares conegudes pel públic infantil. El cantant Lildami arriba a la programació amb "Cute", per potenciar l’expressió d’un mateix a través de la moda.

Des del món d'"El Pot Petit" en Pau i la Jana arribaran a les pantalles amb un espai d’emissió setmanal amb aventures de la mà del Lleó Vergonyós, Aura la Dinosaure o el Gall Ot. Serà un espai en què s'abordaran les emocions dels infants. 

Per la seva banda, la influenciadora catalana Àngela Mármol presentarà "Tik Tak Factory", un concurs que busca l’entreteniment a través de la creativitat i la capacitat artística i manual dels infants.

S'estrenarà el segon videojoc en català de l’univers dels "Beta": "Vila Magsys". Així, serà la segona experiència a Catalunya d'una ficció infantil que traspassa la pantalla i s'endinsa en el món immersiu i virtual de Roblox. També arribarà el nou podcast ‘Quin guirigall!’ amb David Its Me i Farners Pei Hong sobre nous talents a les xarxes socials.

La programació oferirà l’espai divulgatiu d’esquetxos enfocat a entretenir, sorprendre i educar els infants al voltant de la història i les tradicions de Catalunya ‘Fuet’. En una línia similar a ‘Polònia’ amb actors caracteritzats, amb una “màxima rigorositat dels fets” es parlarà des de la Catalunya romana a Guifré el Pilós, passant pels senyors feudals, guerres i revoltes i l’època del progrés.

A "Canvis" s’oferirà un primer contacte amb l’educació afectivosexual pels infants. Dos educadors afectius i sexuals traçaran en cada episodi qüestions des d’un punt de vista físic, emocional, sexual i afectiu com l’aparició de pèl al cos o la menstruació.


"Escolta el teu cos" explicarà la funció dels sistemes i òrgans amb el metge i divulgador Salvador Masip amb la Zene, una nena de 13 anys molt intrèpida. Tot plegat amb l’aparició de tres personatges animats: un cervell, un glòbul blanc i un glòbul vermell.

Pel que fa a "Fang", el particular concurs sobre l’ús correcte del català serà un entremig entre "Humor amarillo" i "El gran dictat". El concurs escolar comptarà amb nens de 6è de primària que es divertiran mentre aprenen i s’embruten.

La tiktoker Shalana i l’actor i reporter Marc Andreu seran els presentadors d’aquest concurs “on serà tant important ser el més ràpid a travessar una bassa de fang o un circuit d’obstacles com encertar més preguntes sobre l’ús correcte del català”.

Totes les produccions que s’han presentat per la plataforma SX3 s’estrenaran “progressivament” al llarg de la temporada.

 
Arxivat a:
ActualitatGeneral
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Daria Shevtsova
per Alba Carreres
Una activitat per abans d'anar a dormir que genera vincles i ajuda a pensar
Imatge il·lustrativa
Museu del Disseny
per Mar Domènech
Des de Criar.cat t'oferim un recull d'activitats per a tota la família
Imatge il·lustrativa
Luma Pimentel via Unsplash
Una guia ràpida per fer-te una mica més senzilla tota la paperassa
Imatge il·lustrativa
iStock
per Irene Ramentol
Aquests són els permisos laborals que pots sol·licitar quan tens fills
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres