Vols preparar unes
creps sanes, saludables i delicioses? No, no cal que les creps siguin de xocolata per què te'n llepis els dits!!!
La Raquel Orgilés Vila, una mare a qui li agrada cuinar i publica receptes al seu compte d'Instagram, ens ha preparat unes creps de pera amb cacauets i panses.
És una recepta molt
senzilla, ràpida i apta a partir dels 6 mesos d'edat sempre que s'hagi introduït el gluten (pel blat d'espelta) i els fruits secs (pel cacauet).
També pots agafar la base de la recepta (crep) i posar-hi el farcit que més t'agradi, experimentant amb textures i sabors.
Ingredients:
20 grs d'oli d'oliva
80 grs de cacauets torrats
80 grs de farina d'espelta
170 ml de beguda vegetal
200 grs de pera
50 grams de panses
1 ou
Preparació: Tritura tots els ingredients junts fins que la mescla quedi cremosa. Amb una cullera anem fent rodonetes posant la massa a una paella a foc mitjà. És només volta i volta, quan veiem que surten bombolletes ja es pot retirar. Ho podem acompanyar amb fruita variada, tallada segons l'edat.
Esperem que us agradi!