RECEPTA: Creps de pera amb cacauets i panses

La Raquel Orgilés Vila (@blw_receptes) ens explica com fer aquesta recepta deliciosa apta després de la introducció dels fruits secs

per Criar.cat
Vols preparar unes creps sanes, saludables i delicioses? No, no cal que les creps siguin de xocolata per què te'n llepis els dits!!!

La Raquel Orgilés Vila, una mare a qui li agrada cuinar i publica receptes al seu compte d'Instagram, ens ha preparat unes creps de pera amb cacauets i panses.


És una recepta molt senzilla, ràpida i apta a partir dels 6 mesos d'edat sempre que s'hagi introduït el gluten (pel blat d'espelta) i els fruits secs (pel cacauet). 

També pots agafar la base de la recepta (crep) i posar-hi el farcit que més t'agradi, experimentant amb textures i sabors.


Ingredients:

20 grs d'oli d'oliva
80 grs de cacauets torrats
80 grs de farina d'espelta
170 ml de beguda vegetal
200 grs de pera
50 grams de panses
1 ou
 

Preparació: Tritura tots els ingredients junts fins que la mescla quedi cremosa. Amb una cullera anem fent rodonetes posant la massa a una paella a foc mitjà. És només volta i volta, quan veiem que surten bombolletes ja es pot retirar. Ho podem acompanyar amb fruita variada, tallada segons l'edat. 

Esperem que us agradi!


T'ha agradat aquest contingut?
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Nathan Dumlao
Irene Ramentol
Com hem d'actuar davant dels gelos? I en cas de conflicte?
Imatge il·lustrativa
Sharon McCutche
Les petites pèrdues d'orina és un dels problemes més freqüents després del part
Imatge il·lustrativa
Parlem amb la Júlia Sánchez Andreo sobre els drets sexuals dels infants i joves
Imatge il·lustrativa
Patrick Fore
La nutricionista Gemma Salvador Castell ens explica com educar a no malbaratar aliments
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Director de negoci: Jordi Font
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Emercat Osona SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres