Turisme Baix Llobregat
Branded content

10 experiències al Baix Llobregat ideals per gaudir en família (i amb descomptes)

Coves, parcs d'aventura, espais naturals, modernisme, Catalunya en miniatura i molt més

per Redacció
Turisme Baix Llobregat
Busques una activitat familiar a prop de Barcelona? Una ruta de muntanya o una visita cultural? Una experiència plena d'aventura o per descobrir el patrimoni? El Baix Llobregat és la resposta.

Aquesta tardor proposen fins a 50 plans amb descomptes i promocions especials. Estan totes recollides al web turismebaixllobregat.com i, a més, sortegen una escapada per a dues persones.


Per fer-ho més fàcil, a Criar.cat hem seleccionat 10 plans al Baix Llobregat ideals per fer en família (i amb descomptes). Descobreix-los i activa la promoció! Tens del 12 al 28 de novembre.
 

Catalunya en Miniatura | 2x1

Un parc temàtic amb una exposició de maquetes a escala 1:25 i 1:33 de Catalunya declarada d’Interès Turístic Nacional, que es va crear per donar a conèixer a tota la família els monuments i edificis més representatius del nostre país.

 Més informació | Activa la promoció

Visita amb audioguia a la Colònia Güell i Cripta Gaudí (50% de descompte)

Descobreix la Cripta Gaudí, el tresor més amagat d'Antoni Gaudí, a la Colònia Güell. La cripta és l’església de les columnes tortes, el laboratori de la Sagrada Família, declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco l'any 2005.

 Més informació | Activa la promoció
 

Visita guiada a les Coves de Montserrat (10% de descompte)

La muntanya de Montserrat amaga en el seu interior més de 100 coves, però la més coneguda són les denominades Coves de Montserrat (o del Salnitre), a Collbató. És l'única que permet un passeig subterrani, de 400 metres de llargada, amb un recorregut adaptat per a tota la família.

 Més informació | Activa la promoció

Castell de Castelldefels i Piratia | 50% de descompte

El Castell de Castelldefels, situat a la franja costanera entre el massís del Garraf i Barcelona, és el símbol protector i icònic de la ciutat. L’església que hi ha al seu interior, datada del segle X, n’és la part més antiga i està construïda sobre restes ibèriques i romanes. El castell s'ha restaurat recentment i ha incorporat Piratia, un centre d'interpretació de la pirateria.

 Més informació | Activa la promoció
 

Visita guiada als museus de La Rajoleta i Can Tinturé d'Esplugues | 2x1

Esplugues va ser un centre productor de ceràmica modernista d’espais tan singulars com el Parc Güell o la Casa Ametller de Barcelona. Una proposta per visita els forns que ho van fer possible i l’exposició sobre la història de la fàbrica.

 Més informació | Activa la promoció

Parc Vertical - Canal Olímpic de Catalunya | 2x1

Un parc vertical a les instal·lacions del Canal Olímpic de Catalunya. Una activitat a l'aire lliure pensada per a nens i nenes de 4 a 7 anys amb arnès i línia de vida continua. Un total de 12 activitats amb les seves respectives plataformes i amb una tirolina final per acabar el recorregut.

 Més informació | Activa la promoció
 

Visites als espais naturals del delta del Llobregat | gratuït

Els espais naturals del delta del Llobregat no només preserven importants valors naturals, sinó que també ofereixen paisatges sorprenents i elements de la nostra història.

 Més informació visita 21 de novembre | Més informació visita 28 de novembre

Taller familiar al Museu de les Matemàtiques | 50% de descompte

El Museu de Matemàtiques de Catalunya, a la planta superior del Museu Palau Mercader de Cornellà, és un espai amb més de 300 metres quadrats on les matemàtiques s’aborden des d’un vessant pràctic i lúdic, però amb rigor i qualitat.

 Més informació | Activa la promoció
 

Visita a Can Negre | 10% de descompte

Visita a la masia de Can Negre de Sant Joan Despí, reformada per l'arquitecte Josep Maria Jujol per transformar-la en una casa d'estiueig i convertida en una de les joies del modernisme al Baix Llobregat.

 Més informació | Activa la promoció

Climbat Sant Joan Despí | 10% de descompte

Climbat Sant Joan Despí és un rocòdrom que compta amb una variada oferta per a públics de tots els nivells i edats, amb programes específics d’iniciació, infantils i per a adults.

 Més informació | Activa la promoció


Amb la col·laboració de


ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Gala Espín
Paola Roig
La psicòloga Paola Roig ens parla de l'exigència que carreguem les mares i els pares en la criança
Imatge il·lustrativa
Bia Octavia
Les expertes de LactApp contesten en una marató de 12 hores en directe dubtes de lactància
Imatge il·lustrativa
Ben White
Aïda Roig Çelik
Si sents que el teu fill o filla no et fa ni cas, aquest article t'interessa
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Director de negoci: Jordi Font
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Emercat Osona SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres