Un ebook amb receptes d'snacks per als teus fills

Busques idees d'esmorzars o berenars saludables? Descarrega't aquest receptari que ha preparat Cristina González-Campins, experta en nutrició infantil

per Criar.cat

Descarrega l'ebook aquí


La manca de planificació, la pressa, la son, la mandra o bé la gran oferta de productes ultraprocessats poden determinar les males eleccions a l'hora de berenar, esmorzar a mig matí o picar alguna cosa entre els àpats principals.

L'snack no només té l'objectiu de trencar el cuc o incrementar el rendiment, sinó de proporcionar nutrients que permetin mantenir la salut i benestar. És, en realitat, una oportunitat per a complementar i ajustar els requeriments dietètics diaris, especialment rellevant durant la infància en què moltes vegades els àpats principals són insuficients. Per això, millorar la seva qualitat és una estratègia eficaç per a sumar salut a través de la dieta dels nens i nenes.

Per tot plegat, des de Criar.cat volem regalar a la nostra comunitat un ebook amb receptes saludables per preparar snacks per als teus fills/es. Un receptari pensat i elaborat per la periodista experta en nutrició infantil, Cristina González-Campins. Ella és una apassionada de l'alimentació i els hàbits saludables en la infància, i recentment ha liderat un estudi sobre la qualitat nutricional dels berenars de nens i nenes de 3 a 12 anys.

El receptari que us oferim conté propostes senzilles d'elaborar i molt completes a nivell nutricional perquè tinguis recursos variats per oferir a les teves criatures. 

Esperem que us serveixi de guia perquè els berenars, esmorzars o altres moments d'snacks amb els petits siguin moments per a connectar, gaudir, descobrir i també mantenir un bon estat de salut!


 
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Riho Kroll
Roger Aranda Rovira
Us passa? El psicòleg Roger Aranda ens explica què fer
Imatge il·lustrativa
Andrea Gabarró
Si tens el triangle Pikler i no saps ni qui és Pikler llegeix això
Imatge il·lustrativa
Marta Segrelles
La psicòloga Marta Segrelles ens en parla
Imatge il·lustrativa
Gala Espín
Paola Roig
La psicòloga Paola Roig ens parla de l'exigència que carreguem les mares i els pares en la criança
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Director de negoci: Jordi Font
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Emercat Osona SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres