Turisme Baix Llobregat

10 plans familiars (amb descompte) a tocar de Barcelona

Activa les promocions de la campanya "Al Baix, ofertes flaix"

15 de novembre de 2022 a les 13:30h
Turisme Baix Llobregat
per Criar.cat
Busques una activitat familiar a prop de Barcelona? Una visita cultural? Una ruta en un espai natural? Aventura amb criatures? El Baix Llobregat ho té tot.

Aquesta tardor proposen més de 50 plans amb descomptes i promocions especials. Les podeu trobar juntes al web turismebaixllobregat.com on, a més, sortegen una escapada per a dues persones que inclou quatre experiències: visita a Lumagica, karts al circuit Gené Karting, una visita amb tast a la fàbrica d'Estrella Damm i un àpat al restaurant Foodies.


La campanya "Al Baix, ofertes flaix" estarà activa fins al 27 de novembre. A Criar.cat n'hem seleccionat deu per tal que triïs, remenis i activis la promoció. És ben fàcil!

  1. Lumagica Barcelona
  2. Museus d'Esplugues
  3. L'Enrajolada, Casa Museu Santacana
  4. Castell de Castelldefels i Piratia
  5. Cripta i Colònia Güell
  6. Esmorzar a Finca Ca n'Estella
  7. Catalunya en Miniatura Aventura
  8. Gené Karting Vilamarina
  9. Museu de Matemàtiques
  10. Escape Food Junior


1. Lumagica Barcelona a Catalunya en Miniatura

Submergeix-te en un món de màgia i diversió al parc de llums interactiu Lumagica, al recinte de Catalunya en Miniatura. Un lloc esplèndid per navegar pels diferents continents, cultures i animals del món. Una experiència sensorial que us permetrà posar a prova els vostres cinc sentits. Podràs descobrir els sabors del món, les seves olors i sons alhora que interactuar amb les figures lluminoses.

 Oferta flaix: 10% de descompte | Activa la promoció aquí
 Més informació al web turismebaixllobregat.com 




2. Visita guiada als museus de La Rajoleta i Can Tinturé d'Esplugues

Sabies que Esplugues va ser un centre productor de ceràmica modernista d’espais tan singulars com el Parc Güell o la Casa Ametller de Barcelona? Visita els forns que ho van fer possible i l’exposició sobre la història de la fàbrica. El recorregut comença al Museu Can Tinturé, reflex d’una producció artesanal de la rajola de mostra, i continua al Museu de Ceràmica La Rajoleta, antiga fàbrica Pujol i Bausis, on es mostra l’evolució cap a la producció de ceràmica industrial.
 

 Oferta flaix: 2x1 | Activa la promoció aquí
Activa la promoció: 
 Més informació al web turismebaixllobregat.com



3. Visita guiada a l'Enrajolada, Casa Museu Santacana

Veniu a conèixer l'Enrajolada, Casa Museu Santacana amb una visita guiada. Descobrireu una casa senyorial del segle XIX, que és també un dels museus més antics de Catalunya. Fundat l'any 1876 per l'artista i hisendat Francesc Santacana i Campmany (1810-1896), podreu gaudir de l'extensa col·lecció ceràmica que va recopilar durant els anys de l'enderrocament de les muralles de Barcelona. Rajoles gòtiques d'antics palaus i esglésies, conviuen amb ceràmica dels segles XVIII i XIX, així com amb pintures, mobles, estris de la vida quotidiana i d'altres elements que fan tan especial aquest museu.

 Oferta flaix: 33% de descompte | Activa la promoció aquí
 Més informació al web turismebaixllobregat.com



4. Castell de Castelldefels i Piratia

Qui no ha volgut ser pirata un dia? Deixa't sorprendre per la història darrere de les muralles del castell de Castelldefels i les seves espectaculars vistes des de la terrassa. Gaudeix d'un agradable passeig pels seus jardins i d'una visita a Piratia, la nova atracció pirata on et posaràs a la pell d'un grumet que s'embarca en un atac pirata a la costa de la ciutat. Els audiovisuals us guiaran per la coberta d'un vaixell, la seva cabina i fins i tot parlareu amb el capità del vaixell.

 Oferta flaix: 20% de descompte | Activa la promoció aquí
 Més informació al web turismebaixllobregat.com



5. Visita a la Cripta Gaudí i la Colònia Güell 

Descobreix el tresor més amagat d'Antoni Gaudí, la Cripta Gaudí, situada a la Colònia Güell, una colònia tèxtil plena de sorpreses i situada a Santa Coloma de Cervelló. La cripta, és l’església de les columnes tortes, el laboratori de la Sagrada Família, declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco l'any 2005. La visita també permet conèixer la colònia industrial més gran d'estil modernista de Catalunya que encara avui conserva un important patrimoni històric.
 

 Oferta flaix: 10% de descompte | Activa aquí la promoció
 Més informació al web turismebaixllobregat.com



6. Visita guiada i esmorzar a Finca Ca n'Estella

A Ca n'Estella us oferiran un esmorzar com el que feien els nostres avis quan treballaven la vinya, aquells que els hi donaven força i energia per poder afrontar tota una dura jornada treballant la terra. En aquest cas, serà diferent, la vostra missió serà gaudir d'un matí diferent en un entorn privilegiat i conèixer en família el meravellós món del vi i el cava i deixar-se emportar pels sentiments i les emocions.

 Oferta flaix: 10% de descompte | Activa la promoció aquí
Activa la promoció: 
 Més informació al web turismebaixllobregat.com



7. Circuits d'Aventura a Catalunya en Miniatura


Forma part de la naturalesa i descarrega tota l'adrenalina amb les tirolines. Coneix el parc temàtic de maquetes en miniatura, un dels més grans del món amb una exposició a l’aire lliure dels monuments i edificis més emblemàtics del país, i descobreix també Catalunya en Miniatura Aventura, una autèntica activitat d’aventura a l’altura dels arbres, entre tirolines, lianes, passarel·les i moltes altres sorpreses.
 

 Oferta flaix: 20% de descompte | Activa la promoció aquí
 Més informació al web turismebaixllobregat.com



8. Gené Karting Vilamarina

El Gené Karting Vilamarina és un dels circuits de karts més espectaculars d'Europa. Té més de 500 metres de pista totalment indoor amb els elements més punters de seguretat. Els karts juniors estan pensats per a infants entre 6 i 13 anys -sempre que tinguin 128 centímetres-. Els més petits també poden viure l'emoció de l'automobilisme amb els karts biplaces: conduïts per majors d'edat acompanyats per nens i nenes de 2 a 8 anys.

 Oferta flaix: 10% de descompte | Activa la promoció aquí
 Més informació al web turismebaixllobregat.com



9. Taller Familiar al Museu de Matemàtiques de Catalunya

El Museu de Matemàtiques de Catalunya té la seu a la planta superior del Museu Palau Mercader de Cornellà, un espai amb més de 300 metres quadrats per acollir exposicions i activitats de tota mena on les matemàtiques s’aborden des d’un vessant pràctic i lúdic.
 

 Oferta flaix: 50% de descompte | Activa la promoció aquí
 Més informació al web turismebaixllobregat.com



10. Escape Food Junior

Un escape room únic per salvar el planeta. Treballeu en equip, busqueu pistes, solucioneu enigmes i apreneu com fer un món millor. Entreu a la nau espacial i adquiriu els poders que us ajudaran a tenir cura de la Terra a través de la vostra alimentació… També podreu aprendre la importància de reduir el malbaratament, de produir menys envasos, de menjar peix de forma sostenible i de comprar productes de proximitat. L’Escape Food Junior està destinat a famílies, alumnat d’escoles i a infants en general que vulguin passar una bona estona o celebrar un aniversari, entre altres.

 Oferta flaix: 50% de descompte per grup | Activa la promoció aquí
 Més informació al web turismebaixllobregat.com




Amb la col·laboració de


ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Lo Closcamoll Festival
per Mar Domènech
Des de Criar.cat t'oferim un recull d'activitats per a tota la família
Imatge il·lustrativa
per Aina Font Torra i Irene Ramentol
Un recull de botigues de llibres que us encantaran
Imatge il·lustrativa
A.A.
per Anna Albert
Un recurs divertit perquè els infants recreïn i reinventin a la seva manera la història
Imatge il·lustrativa
Napadon Srisawang
Factors que poden disminuir les possibilitats d'embaràs
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat