Ajuntament Pineda de Mar

Les platges més familiars de Catalunya

T'oferim un mapa de les platges més adaptades per anar amb tota la família i els serveis que disposen

14 de juliol de 2023 a les 07:30h
Ajuntament Pineda de Mar
per Mar Domènech
Quines son les platges més familiars de Catalunya? De quins serveis disposen? A Criar.cat t'oferim el mapa amb les platges més adaptades per anar amb criatures i t'expliquem els serveis dels quals disposen.

A Catalunya hi tenim un litoral ple de platges. Des de la Costa Brava a les Terres de l'Ebre, hi ha 826,5 quilòmetres de costa catalana.

La bandera blava localitzada a les platges és un distintiu que garanteix una sèrie de requisits, no només pel que fa referència a serveis, com disposar d'equips de primers auxilis o accessos segurs, sinó també indica que les platges estan en bones condicions ambientals.

Al mapa hi trobaràs les platges més familiars de Catalunya per les seves condicions, totes elles compten amb el certificat de Turisme Familiar de l'Agència Catalana de Turisme.
 

I, a continuació, te'n destaquem algunes de les que més ens agraden!

1. Platja de Sant Antoni, a Sant Antoni de Calonge (Costa Brava)

Una platja ampla molt cuidada de sorra fina i daurada i d'aigües amb poca profunditat que permet als infants gaudir de la mar. El passeig marítim és ideal per anar amb la bicicleta o patins i té aproximadament 4km.

S'hi pot arribar fàcilment, compta amb molts serveis entre els quals hi ha el de restauració, socorrisme, zona de pàrquing, rampes, passarel·les i lavabos adaptats i ha rebut diversos distintius de qualitat turística. A més, hi ha una zona per practicar esports nàutics i és ideal per fondejar.
 

 Més informació

2. S'Abanell a Blanes (Costa Brava)

Platja ampla de bandera blava, de fàcils accessos i gran oferta de restauració. Té llocs ombrívols, hi ha aparcament i el passeig té uns 2 quilòmetres de longitud. Durant la temporada de juliol i agost hi ha un parc aquàtic i també en destaquem la biblioplatja, el miniclub infantil i l'oci aquàtic.

També hi ha empreses de lloguer de pedalos, caiacs i paddle surfs per les famílies més aventureres, i és un punt de sortida de creuers turístics per anar a observar i gaudir del mar.
 

 Més informació

3. Platja dels Pescadors de Pineda de Mar (Costa Barcelona)

La platja dels Pescadors és la platja familiar de Pineda de Mar amb més serveis i que està catalogada amb el distintiu de platja en família. Disposa de serveis gratuits per tal de facilitar l'estiueig amb tota la família.

Un d'aquests serveis és el Baby Center: un espai pensat per a infants de 0 a 6 anys on les famílies tenen trones, microones, neveres per deixar tuppers, espai interior amb aire acondicionat, lavabos per infants, tallers gratuïts cada 30 minuts, contes infantils...Els infants han d'anar acompanyats per una persona adulta responsable. 

A més hi ha el Mini Beach Club: servei gratuït per a infants d'entre 4 i 14 anys on s'hi organitzen activitats vinculades amb el coneixement i la cura del medi natural. 
   
4. Platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú (Costa Barcelona)

És la més gran i popular de Vilanova. Durant el temps de bany acull diversos campionats esportius com el de vòlei i el de futbol platja. Segons National Geographic és una de les millors platges de Catalunya.

La platja disposa de més de 7 quilòmetres de platges d'aigües tranquil·les i grans sorrals de sona fina i pendent suau. Si us agrada l'aventura, a més, hi podeu fer moltes activitats i descobrir el patrimoni cultural de Vilanova, més enllà de les seves platges. 
 
 
 Més informació

5. Platja de Llevant, a Salou (Costa Daurada)

És la platja més gran del municipi, amb diverses zones d'esbarjo infantil amb elements de joc, zona esportiva i esports nàutics. Té una extensió de quasi 90.000 m2 i la sorra és fina.

La platja disposa, a més, de servei de canguratge, espai refrescant per a mascotes, zona de tallers familiars i activitats, i pots consultar la seva ocupació i estat de la mar a temps real aquí
 

 Més informació

Fotos: Ajuntament Sant Antoni de Calonge, Ajuntament de Blanes, Ajuntament Pineda de Mar, Nano Cañas i Patronat Municipal de Turisme de Salou.ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Ajuntament de Tortosa
per Mar Domènech
Des de Criar.cat t'oferim un recull d'activitats per a tota la família
Imatge il·lustrativa
Txus Garcia
Masies, cases i apartaments ideals per un cap de setmana o les vacances escolars
Imatge il·lustrativa
Kelley Bozarth via Unsplash
per Dra. Anna Estapé
La Dra. Anna Estapé ens facilita alguns consells per tal de detectar i tractar aquesta malaltia que afecta 1 de cada 5 infants
Imatge il·lustrativa
Daiga Ellaby
per Irene Ramentol
Com fer el trànsit al son respectant les característiques de cada infant
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat