@ona_carbonell

Ona Carbonell, forçada a interrompre la lactància: «Ho passaré malament»

La nedadora de natació artística denuncia que no pot viatjar amb el seu fill als Jocs Olímpics per les dràstiques mesures anti-Covid

@ona_carbonell
La nedadora artística Ona Carbonell ha denunciat en un vídeo que es veu obligada a interrompre la lactància per poder participar als Jocs Olímpics de Tòquio. "Ho passaré malament. Estaré 20 dies traient llet. Només espero que quan torni pugui seguir amb la lactància, segueixi tenint llet i en Kai es segueixi enganxant al pit, que és una cosa que m’importa molt", explica la doble medallista olímpica.

Segons relata ella mateixa, malgrat tots els esforços del Comitè Olímpic Espanyol i del COI per intentar que pogués viatjar acompanyada del seu fill lactant, finalment les dràstiques mesures contra la Covid imposades per Japó li impossibiliten aquesta opció.


"El Pablo i el Kai s'havien de quedar en un hotel que desconeixem a quina distància està ni quan trigaria a arribar-hi. No podien sortir de l'habitació en tots els dies. Donar pit suposava sortir cada dia del meu grup bombollla, les vegades que fos, posant en risc el meu equip i, alhora, els Jocs, un objectiu que portem molt de temps perseguint", denuncia al seu compte d'Instagram.

 

“Em sap molt greu. Espero que aquest vídeo ajudi totes les esportistes que estan passant pel mateix i a visibilitzar aquesta situació i normalitzar un fet que ho hauria d’estar i no ho està. Espero que a d'altres atletes sí que els serveixin les condicions i puguin portar els seus fills, en el meu cas no". 


 
Arxivat a:
ActualitatGeneral
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Mathilde Langevi
Paola Roig
Et passa? Ens en parla la psicòloga perinatal Paola Roig
Imatge il·lustrativa
Garret Jackson
Fes-li un petó a la tieta, va, vinga!
Imatge il·lustrativa
Nathan Dumlao
El clítoris sí. Amb aigua i prou.
Imatge il·lustrativa
Anvesh
Els trajectes llargs poden resultar feixucs pels més petits de la casa
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Director de negoci: Jordi Font
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Emercat Osona SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres