Un trastorn alimentari no és una nena o un nen que no menja perquè no es vol engreixar. És molt més. Ens ho explica la Núria, mare d'una adolescent amb anorèxia nerviosa
Amb l'assessorament de la nutricionista Esther Sánchez @Blwbebealamesa, hem elaborat un manual per saber com i quan cal començar amb l'alimentació complementària
Parlem amb la doctora Paula Crespo, presidenta del Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de la comunitat valenciana, sobre la intolerància més freqüent en nens i nenes
La Cristina Romero, activista en contra el malbaratament alimentari als menjadors escolars, ens dona 7 consells per tal que el menjar no acabi a les nostres escombraries
Més de 260.000 tones d'aliments llençats a les escombraries l'any 2019 a Catalunya. Parlem amb la Cristina Romero, impulsora del projecte "la comida no és basura".
Parlem amb la doctora Paula Crespo, presidenta del Col·legi de Nutricionistes de València i experta en celiaquia sobre com es diagnostica aquesta malaltia