Benvinguts a Pagès: reserva aquí la teva plaça gratis i descobreix la vida al camp en família

El cap de setmana del 30 de setembre i l'1 d'octubre redescobreix el món de la pagesia amb les teves criatures

8 de setembre de 2023 a les 07:45h
per Criar.cat
Els productors de Catalunya obren les portes de casa seva a Benvinguts a Pagès; una festa que et permetrà gaudir amb la família del camp i aprendre d'on neix tot allò que mengem.

El cap de setmana del 30 de setembre i l'1 d'octubre se celebra Benvinguts a Pagès La Festa, amb portes obertes gratuïtes a més de 500 experiències d'arreu de Catalunya. Si busques una activitat lúdica i educativa per fer amb les criatures aquesta opció és ideal i la pots reservar aquí.  

Només et cal: 

Triar la comarca i escollir on vols anar. Hi ha moltíssimes activitats arreu del país. Clica el mapa a continuació per poder veure les activitats per municipi: Explorar les activitats que s'ofereixen a la zona: a més de les activitats gratuïtes pots fer cerca de restaurants amb productes de proximitat, productors, elaboradors alimentaris, explotacions i allotjaments que s'acullen al programa Benvinguts a Pagès.
 

Reservar l'activitat: fent clic al mapa, pots accedir a les fitxes de presentació de cada productor on trobaràs informació sobre les activitats que organitzen i un botó de reserva on hi hauràs de posar les teves dades de contacte. Rebràs un correu de confirmació de la reserva.

Consultar la guia de viatge: una informació d'utilitat per l'activitat. 

Si comparteixes la teva experiència a les xarxes pots utilitzar el hashtag #BenvingutsaPagès23
 

Quines activitats hi ha?

Visitar cellers, caves i altres productors de begudes: d'on surt el vi? Com es fa el cava? Una bona oportunitat perquè les criatures aprenguin directament amb allò que veuen al camp.

Visitar granges d'aviram: d'on surten els ous que mengem? Quants ous posen les gallines? Aprofita per comprar ous de proximitat!

Produccions de fruita fresca i verdures i hortalisses: d'on surten? Com es planten? Quines cures necessiten? Si planto una llavor de poma, sortirà un pomer? Deixa que resolguin tots els dubtes que tenen.

Llet i làctics: d'on surt la llet, els formatges i els iogurts que mengem? A la Festa de Benvinguts a Pagès podràs veure vaques, cabres, ovelles...Oli: d'on surt i com es fa? I les olives? Com es treu el pinyol? 

Herbes aromàtiques, arròs i cereals, carn i embotits, fruits secs... Tens moltíssimes activitats per aprendre del sector primari.
 
Si aquest cap de setmana, pel que sigui, t'és impossible anar-hi, o si vols repetir, que sàpigues que hi ha activitats de Benvinguts a Pagès Tot l'Any, amb l'única diferència que són de pagament.

Abans de la vostra experiència a Benvinguts a Pagès també us animem a descarregar el retallable d'animals per a fer amb el teu fill o filla.
Amb la col·laboració de


Arxivat a:
BrandedGeneral
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Martí Albesa
per Lluís Girona
El Govern accedeix a la proposta del Consell d'Educació de Catalunya que demanava tenir cinc dies laborables per preparar el retorn a les aules
Imatge il·lustrativa
Guillaume de Germain
per Alba Castellvi Miquel/Irene Ramentol
Claus perquè els infants es posin reptes, amb una mirada inclusiva
Imatge il·lustrativa
Ksenia Makagonov
Hi ha aprenentatges que superen els riscs des del punt de vista neurocientífic
Imatge il·lustrativa
Departament d'Educació
per Irene Ramentol
Propostes pedagògiques per Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat