Cedides per l'entrevistada

Aquesta mare es dedica professionalment a treure els polls de les criatures

Va viure a la seva pròpia pell la situació i va pensar que seria ideal que algú es dediqués a treure'ls a domicili. Per això va decidir emprendre

23 d'octubre de 2020 a les 05:51h
Cedides per l'entrevistada
per Criar.cat
Es diu Lorena, és de Ripollet i es dedica a eliminar polls a domicili amb aspiració i ozó. Opera a tot el Vallès, Maresme, Barcelona i Baix Llobregat, i assegura que de moment "no es pot queixar".

Es dedicava a l'hoteleria: "res a veure!", ens diu. Organitzava grans esdeveniments, però tal com està ara la situació assegura que li queda molt per tornar. S'autodenomina una busca vides, una emprenedora amb molta empenta:


"Vaig pensar que seria un bon negoci i de moment no em puc queixar. Les famílies que em truquen són súper agraïdes. Ho veuen com una comoditat per elles i també per les criatures, que poden estar a casa entretingudes mentre els faig el tractament. Així no els molesta tant"; assegura.

Hi ha molts falsos mites sobre els polls: que si salten, que si volen, que si van als cabells bruts o molt nets, que si es moren amb vinagre o quan es desenganxen dels cabells... el cert és que són un problema per a moltes famílies i aquesta iniciativa intenta fer-los la vida més fàcil.


"Després de patir el problema a casa amb la meva filla i jo mateixa vam provar de tot: la vaig portar a una perruqueria especialitzada i vaig estar investigant i estudiant sobre el tema. Vaig pensar que la gent avui en dia vol solucions pràctiques, i més a un problema que sempre ha existit i malauradament continuarà existint", explica.

Hi ha molts mites falsos sobre els polls: que si salten, que si volen...

Si bé és veritat que al mercat podem trobar tota mena de xampús i articles especialitzats per tractar els polls la Lorena assegura que al final no deixen de ser productes tòxics i segons diu cada vegada els polls són més resistents a aquesta mena de tractaments. "Altres professionals eliminen els polls utilitzant tècniques de calor o fred. Jo per exemple aspiro el cabell, aplico ozó i després manualment reviso cabell a cabell", ens diu.

Segons explica, el control continuat en criatures o adults propensos i la neteja de qualsevol objecte que hagi estat en contacte amb el cabell és clau per la seva erradicació definitiva. "Els polls són capaços de viure més d'un dia sense estar en contacte amb el cuir cabellut", explica.

Pel que fa al preu ens explica que no és un servei gens car tenint present el desplaçament , temps, productes i comoditats. "El preu és a partir dels 60 euros, depenent d'on em traslladi i del grau d'infestació que hi ha", assegura.

La Lorena ha creat un compte d'Instagram (@mama_quitapiojos) on ja hi té més d'un centenar de seguidores i seguidors
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Itinerannia
per Mar Domènech
Des de Criar.cat t'oferim un recull d'activitats per a tota la família
Imatge il·lustrativa
iStock
per Irene Ramentol
Coneix les etapes maduratives de l'infant des del naixement fins a l'adolescència
Imatge il·lustrativa
Vitolda Klein
per Irene Ramentol
Un recull d'experiments i propostes educatives que us encantaran
Imatge il·lustrativa
per Aina Font Torra i Irene Ramentol
Un recull de botigues de llibres que us encantaran
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat