SORTEIG Pack familiar de 4 entrades per veure el film «Yuku i la flor de l'Himàlaia»

Sortegem un pack familiar de 4 entrades gentilesa de Pack Magic

per Criar.cat
Sortegem un pack familiar de 4 entrades per anar a veure "Yuku i la flor de l'Himàlaia" el film guanyador de diversos premis, entre ells el Cinekid Awards 2022, als Cinemes Girona el diumenge 29 de gener del 2023, gentilesa de Pack Màgic, la distribuïdora de cinema infantil en català.

Es tracta d'un film per a infants a partir de 4 anys ideal per treballar l'empatia, els sentiments i que reflexiona sobre la mort i la nostra experiència vital. 

De què va? Al cim de les muntanyes més altes de la Terra hi viu una planta que s'alimenta de la llum solar: la flor de l'Himàlaia. La Yuku, una jove ratolina, abandona la seva família per anar a buscar aquesta flor amb llum eterna i oferir-la a la seva àvia, que aviat haurà de seguir el petit talp cec als meandres de la Terra. 

Per aconseguir-ho, queda un llarg camí ple d'obstacles. Cal travessar el terrible clavagueram sota el castell i domini de rates, el prat amb corbs cruels i voraços, el bosc encantat on et perds i, sobretot, el petit pont de la por que vigila el llop. Per sort la música del seu ukelele transformarà els perills i les dificultats en nous encontres i oportunitats que faran del seu viatge una alegre aventura.

Si vols veure participar al sorteig i veure el film et pots apuntar aquí. Dimarts 24 de gener comunicarem els guanyadors/es: Bases del sorteig:

Els guanyadors/es obtindran un pack familiar per veure la projecció "Yuku i la flor de l'Himàlaia" el dia 29 de gener als Cinemes Girona.

El termini per participar en el sorteig es tancarà dimarts 24 de gener a les 10.59 del matí.

Un cop fet el sorteig Criar.cat contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

Només es pot participar en el sorteig una vegada.

Per qualsevol dubte es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected]

Per participar en el sorteig cal acceptar la política de privacitat de Criar.cat. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de Criar.cat marcant la casella corresponent.


Amb el suport de
 
Arxivat a:
General
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
iStock
per Irene Ramentol
6 testimonis més de violència obstètrica
Imatge il·lustrativa
iStock
per Irene Ramentol
6 testimonis de violència obstètrica
Imatge il·lustrativa
Rafael Henrique
per Paola Roig
No totes hem de parir en una banyera al saló de casa nostra, ni tampoc hem de fer-ho a la sala de parts d'un hospital
Imatge il·lustrativa
per Alba Carreres / Roger Aranda
Claus per posar límits amb l'ús de pantalles
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Continguts: Irene Ramentol
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres