Marineland Catalunya

8 parcs aquàtics on refrescar-se en família a l'estiu

Un recull de parcs aquàtics a on fer una capbussada aquest estiu, set piscines i un de platja

10 de juny de 2023 a les 08:08h
Marineland Catalunya
Quan arriba l'estiu és moment de refrescar-se i fer una capbussada a la platja, llacs, rius i piscines. Una bona alternativa a la calor i a la vegada plena de diversió i emocions és anar a un parc aquàtic. A Catalunya en tenim set repartits per tot el territori, especialment a prop de la costa. Una activitat ideal per gaudir d'un dia d'estiu amb la família i amics.


Aquí us fem un recull de tots ells i també d'una proposta de parc aquàtic de platja. Us parlem de les seves característiques, serveis i del preu de l'entrada. Així podeu decidir quin us encaixa més segons les vostres necessitats i preferències. Fixeu-vos bé que alguns tenen descomptes amb el codi CRIAR.

  1. Illa Fantasia - Vilassar de Dalt 
  2. PortAventura Caribe Aquatic Park - Vila-seca
  3. Aqualeón - El Vendrell
  4. Water World - Lloret de Mar
  5. Aquadiver - Platja d'Aro
  6. Marineland Catalunya - Palafolls
  7. Aquabrava - Roses
  8. Playa Aquapark - Malgrat de Mar


Illa Fantasia - Vilassar de Dalt 

Entre Premià de Mar i Vilassar de Dalt al Maresme es troba l'Illa Fantasia, el parc aquàtic de referències de les comarques de Barcelona. Ocupa una superfície total de 70.000 m², amb 3 piscines grans de poca profunditat i 22 tobogans. Compte amb 3 atraccions estrella, per pujar a l'Aquamania i Espiral cal mesurar almenys 1,20 m, la de Bitour és per al públic familiar. També hi trobareu una àmplia zona de pícnic, barbacoes, restaurants i botigues. A més dels serveis bàsics tenen vigilància permanent i assistència immediata.
 

Fitxa tècnica

 Com s'hi arriba: En cotxe: per l’autopista C32 (sortida 92). En tren: parada a Premià de Mar (línia R1), des de l’estació de Renfe hi ha bus directe al parc. Bus: Línies Moventis Maresme.
 Instal·lacions: Més de 22 tobogans, 3 macro piscines i 3 atraccions.
 Alçada mínima per les atraccions: 1,30 m, i una familiar.
 Horaris: Del 10 de juny a l'11 de setembre, cada dia de 10 h a 18 h.
 Preu entrades: Gratuïta: altura inferior a 0,90 m, 19 €: de 0,90 m a 1,20 m i 31 €: més d'1,20 m. Compra-les aquí i aprofita el descompte amb el codi CRIAR.
 Tota la informació al web illafantasia.com
 


PortAventura Caribe Aquatic Park - Vila-seca

El parc aquàtic de PortAventura World compte amb 2,08 km de tobogans, entre els quals s'inclou el més alt del continent, el King Khajuna (per pujar-hi cal una alçada mínima d'1,40 m). En els seus 50.000 m² trobareu 16 atraccions, piscines immenses, cascades, zones verdes amb plantes tropicals i palmeres que us faran sentir al bell mig del Carib. Moltes de les seves atraccions no tenen alçada mínima, en algunes només cal anar acompanyat d'un adult, també n'hi ha a partir d'1 m i 1, 10 m. A més, els visitants poden gaudir d'una àmplia oferta gastronòmica als seus restaurants: The Surfer, Reggae Café, La Cabaña i Focacceria. També hi ha una botiga de souvenirs i altres.
 

Fitxa tècnica

 Com s'hi arriba: En cotxe: per l’autopista AP-7 (sortida 35). En tren: parada a PortAventura World (línia R-17 i RT2 de Rodalies Catalunya). 
 Instal·lacions: 16 atraccions, piscines (una d'ones) i cascades.
 Alçada mínima per les atraccions: D'1 m a 1,40 m, moltes d'elles familiars.
 Horaris: Obertura del 27 de maig al 10 de setembre. Cada dia de 10 h a 18 h (maig i setembre) i de 10:30 h a 18:30 h (juliol i agost).
 Preu entrades: Entrada gratuïta: infants de 0 a 3 anys, a partir de 23 € júnior, adult i sénior. Compra-les aquí
 Tota la informació al web portaventuraworld.com/aquatic-parkAqualeón - El Vendrell

Un parc aquàtic en plena naturalesa, amb espais de pícnic i restauració. Compte amb tobogans de diferents intensitats, per tant, n'hi ha per als més petits i també per als més grans i atrevits. Té 12 atraccions aquàtiques, la més coneguda és el Toboloko, un tobogan amb un recorregut de 100 m en alguns trams tancat i en d'altres, obert, amb pujades, baixades, corbes i rectes increïbles (cal una alçada mínima d'1,20 m). Les atraccions són molt familiars, es necessita una alçada mínima d'1,10 m a 1,20 m, i hi ha zones especialment pensades per als més petits amb una alçada màxima d'1,30 m. També tenen la Surf Beach amb 1.400 m² amb onades fins a un metre d'alçada
 

Fitxa tècnica

 Com s'hi arriba: En cotxe: per l’autopista AP-2 (sortida 12), AP-7 (sortida 31) i C-32 (sortida 2). En tren: parada El Vendrell (línia R4 i RT2 de Rodalies Catalunya) i enllaçar amb línies de bus.
 Instal·lacions: 3 piscines, una d'elles amb ones, 12 atraccions aquàtiques i 2 zones infantils.
 Alçada mínima per les atraccions: D'1,10 m a 1,20 m, i alguna amb alçada màxima d'1,30 m.
 Horaris: Obertura del 17 de juny al 3 de setembre, cada dia d'11 h a 18 h.
 Preu entrades: Entrada gratuïta: de 0 a 3 anys, 11 €: de 3 a 4 anys, 22 €: de 5 a 10 anys i + 65 anys, i 31 € d'11 a 64 anys. Compra-les aquí
 Tota la informació al web aqualeon.es  ​Water World - Lloret de Mar

Un dels parcs aquàtics més coneguts de la Costa Brava, situat als afores de Lloret de Mar. Disposa de 4 piscines de diferents profunditats, 19 atraccions per a tots els gustos i edats: per als més petits, familiars i altres més atrevides amb alçada mínima de 0, 80 m a 1, 20 m. Entre les més trepidants destaquen una muntanya russa amb més de dos-cents metres de pujades i baixades i girs en túnels tancats, els enormes embuts que succionen cap a la piscina després de passar per un llarg tub o els vertiginosos tobogans kamikazes. Els més petits tenen una àrea infantil amb atraccions a la seva mida. Al recinte hi ha nombrosos serveis, com ara restaurants, bars, zona de pícnic, lloguer d'hamaques i pàrquing gratuït. 
 

Fitxa tècnica

 Com s'hi arriba: En cotxe: des de Barcelona per l’autopista C32 (sortida 134) i des de Girona per l'AP-7 (sortida 9). Bus: Línies Moventis Girona / Costa Brava.
 Instal·lacions: 4 piscines i 19 atraccions aquàtiques. 
 Alçada mínima per les atraccions: De 0,80 m a 1,20 m, i moltes aptes per a tothom.
 Horaris: Obertura del 20 de maig al 24 de setembre, cada dia d'10 h a 17:30 h, i d'10 h a 19 h (juliol i agost).
 Preu entrades: Entrada gratuïta: altura inferior a 0,80 m, 21 €: de 0,80 m a 1,20 m i majors de 65 anys i 37 €: més d'1,20 m. Compra-les aquí
 Tota la informació al web waterworld.esAquadiver - Platja d'Aro

Situat entre Castell d'Aro i Platja d'Aro, en plena Costa Brava. Ocupa una immensa zona verda i disposa de tota mena de serveis: bars i restaurants, zona de pícnic amb taules i àrees d'ombra sota els pins, hamaques de lloguer, pàrquing i servei d'autobús gratuïts. Té més de 20 atraccions per a diferents edats, 2 piscines de diferents profunditats, una d'elles d'ones, i un llac d'aventures. Té tobogans oberts i tancats, tirabuixons, rius ràpids, pistes toves, jacuzzis i àrees de jocs per als més petits. Entre les atraccions més adrenalítiques es troben els dos vertiginosos kamikazes, un d'obert i un altre de tancat, i el Water Fall, un tobogan tancat en el qual es descendeix en flotador de dues places amb un recorregut de gairebé cent metres. 
 

Fitxa tècnica

 Com s'hi arriba: En cotxe: per l’autopista AP-7 (sortida 8 des de Girona o sortida 9 des de Barcelona). Bus: Línies Moventis Girona / Costa Brava.
 Instal·lacions: 20 atraccions, 2 piscines, una d'elles d'ones, un llac d'aventures i zona per a petits.
 Alçada mínima per les atraccions: De 0,80 m a 1,20 m, i moltes aptes per a tothom.
 Horaris: Obertura del 10 de juny a l'11 de setembre, cada dia d'10 h a 17:30 h, i d'10 h a 19 h (juliol i agost).
 Preu entrades: Entrada gratuïta: altura inferior a 0,80 m, 21 €: de 0,80 m a 1,20 m i majors de 65 anys i 37 €: més d'1,20 m. Compra-les aquí
 Tota la informació al web aquadiver.comMarineland Catalunya - Palafolls

​Complex d'oci i centre especialitzat en la divulgació de la vida marina situat als afores de Palafolls. Està format per un parc d'atraccions d'aigua i un zoo especialitzat en dofins, lleons marins, pingüins, foques i aus. El parc disposa de restaurant i molts altres serveis. Compta amb 3 piscines, una d'elles d'onades i una per als més petits. Té 9 atraccions aquàtiques de diferents intensitats i emocions, i,  per tant, amb diferents alçades mínimes. Aquest 2023 a més tenen dues novetats Planeta Salvatge, una demostració educativa on els més petits podran observar emocionants vols d'ocells rapaços i conèixer de prop a petits mamífers de diferents parts del món. I un Jardí de Papallones exòtiques que volen de manera lliure en un espai de plantes tropicals. 
 

Fitxa tècnica

 Com s'hi arriba: En cotxe: des de Barcelona per l’autopista C32 (sortida 130) i des de Girona AP-7 (sortida 10). Bus: Línies Moventis Girona / Costa Brava.
 Instal·lacions: 9 atraccions aquàtiques i 3 piscines i una d'elles d'onades. 
 Alçada mínima per les atraccions: D'1,15 m a 1,20 m, i una amb alçada màxima d'1,15 m.
 Horaris: Obertura del 26 de maig al 24 de setembre, cada dia de 10:30 h a 18 h.
 Preu entrades: Entrada gratuïta: de 0 a 3 anys, 11 €: de 3 a 4 anys, 20 €: de 5 a 10 anys i + 65 anys, i 29 € d'11 a 64 anys.  Compra-les aquí
 Tota la informació al web marineland.es/catalunya/Aquabrava - Roses

A prop de Roses trobem aquest parc aquàtic ple d'emocions i sensacions. Ocupa deu hectàrees de zona verda i disposa tant de trepidants atraccions com de tranquil·les zones de relax. Entre els serveis del parc cal destacar un aparcament gratuït, grans zones de gespa, tres bars, dos restaurants, oficina d'informació turística i una tenda de records en la qual es poden comprar cremes solars, tovalloles i vestits de bany. Té 18 atraccions per a tots els gustos i edats. Hi ha 5 piscines de diferents profunditats i una té un rocòdrom sobre l'aigua de gairebé cinc metres d'altura, una altra és una enorme piscina d'ones i també n'hi ha una de més relaxant en forma d'oasi. Hi ha tobogans per baixar amb flotador i sense, tirabuixons oberts i àrees infantils pels més petits amb mini tobogans i dolls d'aigua. 
 

Fitxa tècnica

 Com s'hi arriba: En cotxe: AP-7 (sortida 4 des de Barcelona i sortida 9 des de Girona). Bus: Línies Moventis Girona / Costa Brava.
 Instal·lacions: 18 atraccions i 5 piscines, una d'elles d'ones. 
 Alçada mínima per les atraccions: 1,20 m, tot i que algunes són familiars.
 Horaris: Obertura del 8 de juny a l'11 de setembre, cada dia de 10 h a 19 h.
 Preu entrades: Entrada gratuïta: altura inferior a 0,80 m, 22 €: de 0,80 m a 1,20 m i majors de 65 anys i 38 €: més d'1,20 m. Compra-les aquí 
 Tota la informació al web aquabrava.com


Playa Aquapark - Malgrat de Mar

Playa Aquapark és una empresa dedicada a les plataformes flotants per a platges. A Catalunya en podem trobar a les platges de Malgrat de Mar, Santa Susanna, Calafell, Cunit i Cubelles. La seva missió és la de portar més activitat física i diversió a les platges. A les plataformes hi ha diferents propostes per fer feliços als petits i també als més àgils i valents. Hi ha tobogans, circuits, matalassos, rocòdroms i reptes de tota mena. Se situen a uns metres endins de la vora de la platja. Tot i que sempre et posen una armilla salvavides, cal saber nedar. També tenen els seus propis socorristes, a més dels de les mateixes platges. Una proposta d'oci a cavall d'un parc aquàtic i el mar.
 

Fitxa tècnica

 Com s'hi arriba: En cotxe: autopista C32 (sortida 130). En tren: parada a Malgrat de Mar (línia R1).
 Instal·lacions: Plataforma flotant amb diferents propostes físiques.
 Alçada mínima atraccions: Cal saber nedar i amb nens i nenes es recomana entrar amb un adult.
 Horaris: De l'1 de juny al 30 de setembre, cada dia de 10 h a 20 h.
 Preu entrades: 10 € per una hora. Punt de venda a la mateixa platja.
 Tota la informació al web playaaquapark.com

Fotos: Illa Fantasia,PortAventura Caribe Aquatic Park, Aqualeón, Water World, Aquadiver, Marineland Catalunya, Aquabrava i Playa Aquapark


Mar Domènech
Periodista especialitzada en cultura i oci familiar, i responsable comercial de Criar.cat.
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Àlex Gómez Ribera
per Mar Domènech
Des de Criar.cat t'oferim un recull d'activitats per a tota la família
Imatge il·lustrativa
Txus Garcia
Masies, cases i apartaments ideals per un cap de setmana o les vacances escolars, de la mà de Benvinguts a Pagès
Imatge il·lustrativa
Daiga Ellaby
per Irene Ramentol
Com fer el trànsit al son respectant les característiques de cada infant
Imatge il·lustrativa
Allan Mas
Els infants i adolescents que fan activitat física a la tarda cal que facin un berenar lleuger i amb hidrats de carboni d'absorció lenta
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat