Collov home

5 consells per mantenir l'ordre en les joguines

La Clara Massons, organitzadora professional, ens facilita alguns trucs per tenir les joguines endreçades

per Criar.cat
Collov home
Hi ha dates en les quals sabem que entraran certes joguines a casa noves i ens trobem que no tenim lloc per guardar-les. Pels vols de Nadal, Reis, aniversaris o celebracions especials, alguna joguina cau i no sempre sabem què fer-ne. 

La Clara Massons, organitzadora professional, ens ofereix alguns consells per tal de posar i mantenir una mica d'ordre a les joguines, en especial, quan sabem que s'acosten aquests dies.


Aprofitar per fer tria: Podem aprofitar aquestes dates per fer una mica de tria centrant-nos en què volem viure i no amb què volem llençar. Aquesta diferència és fonamental.

Endreçar l'espai: Una vegada feta la tria, toca endreçar l'espai i donar un lloc a cada cosa. 


Utilitzar contenidors: capses, safates, paneres... classificar cada joguina al seu recipient. Un exemple: Els Playmobil o Legos petits. Si obres una capsa i els veus tots barrejats no et convida a jugar. Et convida a escampar i a perdre peces. Si tens aquests Playmobil ordenats amb capses o bossetes de cotó més petites ajuda a mantenir més l'ordre.

Posant els nostres fills/es poques joguines a l'abast però variades. La resta de joguines les podem guardar i anar-les rotant. Això beneficia el seu joc i facilita també l'endreça, per no estar tota l'estona recollint.

Una altra manera d'evitar el desordre és deixar de desendreçar. És a dir, deixar les coses al seu lloc quan hem acabat d'utilitzar-la. No és més endreçat qui més endreça sinó qui menys desendreça.

La Clara Massons és organitzadora professional d'espais. Aquesta és la seva web


T'ha agradat aquest contingut?
 
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
La Neus Masferrer és consultora DISC, un test innovador i pedagògic per entendre criatures i adolescents
Imatge il·lustrativa
Yang Miao
La consultora DISC Neus Masferrer i Avellaneda ens explica com cal gestionar la competitivitat en els/les nostres fills/es
Imatge il·lustrativa
Imatge de Hilda, Netflix
Analitzem algunes de les sèries de dibuixos animats que són considerades no sexistes i veiem que realment n'hi ha que no ho són
Imatge il·lustrativa
Amb l'assessorament de la nutricionista Esther Sánchez @Blwbebealamesa, hem elaborat un manual per saber com i quan cal començar amb l'alimentació complementària
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Director de negoci: Jordi Font
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Emercat Osona SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres