Torna al consultori Torna a les consultes de Porteig i son

Judit
Data: 28/10/20 14:02
Embarassada amb dubtes
Bones!! Seré mare el mes de març i tinc clar que m'agradaria fer porteig. Quan seria bo realitzar el teu taller de porteig, un cop hagi nascut el petit o abans? Moltes gràcies!

Data: 30/10/2020 10:20

Hola Judit, enhorabona!

Jo sempre recomano que feu el taller quan estiguis embarassada, perquè d'aquesta manera et comences a familiaritzar amb el que vindrà i veus també els dubtes d'altres famílies, el que els va bé i el que no, etc. Això per una banda, i per l'altra perquè veureu tot el ventall de possibilitats que teniu i podreu triar d'una manera més conscient. Sobretot perquè sovint us volen fer regals i aquesta és la manera de poder decidir quin és el portabebès que més bé us aniria a vosaltres.

D'altra banda, també recomano que, un cop heu tingut la criatura, si us ve de gust i voleu posar-hi focus, doncs un taller individual o sessió personalitzada, ja sigui online o a domicili per aprendre a utilitzar bé el portabebès que hagueu triat. En aquestes visites normalment també es miren altres coses, com pot ser la lactància, la logística, la cura del nadó etc. Són visites que en una hora posem certes coses en ordre i acostumen a anar molt bé per a les famílies.
Respost per Cris Moe (@maretameva), especialista en porteig i criança.
Editat i validat per l'equip de Criar.cat

Només els moderadors poden publicar-hi respostes.
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Director de negoci: Jordi Font
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Emercat Osona SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres