10 parcs temàtics de Catalunya per divertir-vos en família

Atraccions, tirolines, rocòdroms, jocs a l'aire lliure,... Propostes de lleure familiar per a tots els gustos i edats

15 de maig de 2023 a les 08:00h
per Criar.cat
Busques plans i activitats divertides per fer amb els teus fills? En aquest recull trobaràs propostes irresistibles per passar un gran dia entre rialles i descàrrega d'adrenalina.

Perquè a tots i totes, grans i petits, ens agrada de tant en tant vibrar amb les emocions i viure aventures en família.

Per això, a Criar.cat us hem preparat una selecció de parcs temàtics de Catalunya per a tots els gustos i edats. Tirolines, rocòdroms, jocs a l'aire lliure, atraccions... Propostes de lleure amb diversió assegurada per a tota la família!     

  1. Bosc Aventura Salou
  2. Calafell Aventura 
  3. Gnomo Park a Lloret de Mar
  4. Catalunya en miniatura
  5. PortAventura World i Ferrari Land
  6. Diver Parc Lúdic a Coma-ruga, el Vendrell
  7. Jumpland Aventura a Cambrils
  8. Costa Brava Park Aventura
  9. PP's Park a Platja d'Aro
  10. Activ Natura a Santa Susanna
 

Bosc Aventura Salou

Si voleu gaudir en família d'un munt d'activitats, ben a prop de la platja, acosteu-vos a Bosc Aventura Salou. Què us semblaria començar el dia amb una activitat molt especial de tir amb arc? Es tracta del Big Bow Game, un dels jocs més impressionants del parc, que combina l'ús de l'arc i la fletxa amb l'estratègia d'equip. Afineu la punteria i activeu tots els sentits. 

El parc també disposa d'un gran minigolf amb 14 pistes diferents on podreu demostrar la vostra destresa i un circuit de paintball infantil ple d'obstacles, on l'objectiu és formar equips i disparar boles de pintura als oponents. Us hi atreviu?
 

 A partir de 3 anys
 Salou, Costa Daurada
 Més informació


Calafell Aventura

Tirolines, rocòdrom, circuit de kartsCalafell Aventura és un espai d'oci i joc en família en un antic recinte de càmping i envoltat de frondosa vegetació, a la localitat de Calafell a Costa Daurada.    

Hi trobaràs cinc àrees que proposen activitats variades. A la zona Castor Park hi ha atraccions diverses com, per exemple, un tirador humà, un rocòdrom, llits elàstics o un circuit de motos elèctriques.

L'àrea d'Arbre Aventura compta amb quatre circuits d'agilitat entre arbres. També hi ha Golf Adventure, el segon golf temàtic més gran d'Europa, amb cascades, coves, llacs i ponts, entre d’altres, i Laser Tag Experience, un camp de joc laser tag on es poden crear estratègies en equip. Per on vols començar?
 

 A partir de 3 anys
 Calafell, Costa Daurada
 Més informació


Gnomo Park a Lloret de Mar

Si no n'heu sentit parlar mai del Gnomo Park, prepareu-vos per a una infinitat de jocs i aventures. Es tracta d'un complex de 40.000 m2, situat en un bosc de pins mediterranis a la carretera de Lloret a Blanes. Es caracteritza per la seva família de gnoms, que es troben repartits per les instal·lacions.

Al parc infantil, ideal per als més menuts, hi trobareu una piscina de boles, jocs a l'aire lliure, tallers de manualitats i, fins i tot, projeccions de pel·lícules infantils.

Un altre imprescindible del parc és l'Arbre Aventura, un circuit per enfilar-se entre els arbres, tirar-se per les tirolines, recórrer els ponts tibetans i completar els diversos recorreguts que els encantaran. I aquí no s'acaba tot. També trobareu una selecció dels millors jocs a l'interior i a l'aire lliure, com el billar, el minibowling, els minikarts o els llits elàstics. 
 

 A partir de 2 anys 
 Lloret de Mar, Costa Brava
 Més informació


Catalunya en Miniatura 

La Sagrada Família, el Camp Nou, Montserrat, Sant Pere de Rodes, les esglésies romàniques de la Vall de Boí… Mostrar als teus fills aquestes i moltes més icones de Catalunya en un dia és possible. Com? Visitant Catalunya en Miniatura, el parc de miniatures més gran d'Europa.

El parc temàtic, declarat d'Interès Turístic Nacional, és a només 13 quilòmetres de la ciutat de Barcelona. Compta amb més de 150 maquetes distribuïdes en un circuit creat per acostar a tota la família els monuments i edificis més representatius del territori català.

A més de visitar el circuit de maquetes, també es pot gaudir del Bosc Animat, un parc d'aventures amb tres nivells de dificultat diferents ubicat entre els arbres, on podreu escalar un tronc de pi o penjar-vos en tirolina. 
 

 A partir de 4 anys
 Torrelles de Llobregat, Costa Barcelona
 Més informació


PortAventura World i Ferrari Land

Fa 25 anys que aquest parc fascina els visitants amb les seves atraccions distribuïdes en els sis móns que recrea amb molta fidelitat: Mediterrània, Polinèsia, Xina, Mèxic, Far West i SèsamAventura. 

El Dragon Khan és un emblema entre les muntanyes russes a nivell europeu. Els vuit loopings i una velocitat de 110 km/h són una temptació per als amants de les emocions fortes. Ara bé, el gran punt fort de PortAventura World és que ofereix atraccions per a totes les edats, com la Tami Tami, la muntanya russa per a petits de SèsamAventura.

A Polinèsia els menuts també tenen les canoes, una atracció pensada perquè els més petits també gaudeixin de les emocions de la selva d'aquest món.

A més, PortAventura World ha redoblat l'oferta d'oci amb la creació de Ferrari Land, el parc temàtic dedicat a la icònica marca d'automòbils. Són 70.000 metres quadrats destinats a viure les emocions de la velocitat que caracteritzen la marca amb propostes per a totes les edats.

Tens l'accelerador vertical més alt i ràpid d'Europa, i podràs gaudir d'una muntanya russa que simula la conducció d'un dels cotxes més emblemàtics del mercat.
 

 A partir de 0'90 m
 Vila-seca, la Pineda Platja, Costa Daurada
 Més informació


Diver Parc Lúdic a Coma-ruga, el Vendrell

Passeu una jornada saltant d'arbre en arbre al Parc lúdic Diver de Coma-ruga, al costat de la platja de Sant Salvador al Vendre, Costa Daurada.

Compta amb quatre circuits d'aventures als arbres. L'infantil, per a nens i nenes de 3 a 7 anys, incorpora 18 jocs amb ponts, gronxadors i túnels a un metre de terra, on els més petits posaran a prova el seu equilibri.

Els altres tres circuits, per a nens i nenes a partir dels 8 anys, tenen diferents nivells de dificultat i incorporen tirolines de 25 a 50 metres.

Tots els circuits es fan amb talabard (armilla amb corretges) i mosquetons i es fa una formació prèvia per part de monitors experimentats. Poseu-vos roba còmoda i a pujar als arbres! 
 

 A partir de 3 anys
 El Vendrell, Costa Daurada
 Més informació


Jumpland Aventura a Cambrils

Al parc d'aventura Jumpland pots deixar sortir l'esperit salvatge que tens a dins, llançar-te en tirolina i creuar ponts de cordes suspesos a l'aire amb els teus fills. Tenen circuits amb diferents nivells de dificultat que podeu fer junts o per separat.

L'atracció estrella és la tirolina MegaJump. Té 140 metres de llargària amb un pendent força pronunciat. Des del punt de sortida es veu el mar, encara que està a més de dos quilòmetres i mig de distància i hi ha edificis pel mig.

L'arribada és a una cova sota terra ambientada amb so i efectes especials. La seguretat de tot el parc està molt cuidada. Per exemple, la tirolina disposa d'un sistema de frenat automàtic.

Jumpland és, a més, una forma sostenible d'entrar en contacte amb la natura i gaudir de l'oci en família. El parc està situat enmig d'un camp d'oliveres i tota la fusta utilitzada per fer les estructures dels circuits procedeix de boscos de tala sostenible i les instal·lacions s'alimenten amb energies renovables.
 

 A partir d'1'15 m
 Cambrils, Costa Daurada
 Més informació


Costa Brava Park Aventura

Parc Aventura Platja d'Aro i Parc Aventura Pals estan situats en un entorn privilegiat de la Costa Brava, on podràs viure la teva pròpia aventura. Dos parcs adaptats a totes les edats en els que pots triar l'experiència que més desitgis.

Més de 200 activitats d'aventura en nou circuits de diferents característiques i dificultats. Tirolines, ponts penjants, salts al buit, rocòdroms, escales, gronxadors i moltes activitats més per a gaudir amb la família i els amics.
 

 A partir de 3 anys
 Castell-Platja d'Aro i Pals, Costa Brava
 Més informació


PP's Park a Platja d'Aro

Tres generacions dedicades a l'oci familiar, més de 80 anys compatint estones divertides amb famílies senceres… El PP's Park és el gran projecte de la família Notario. Atraccions, àrea de jocs recreatius i a l'hivern una pista de gel.

La natura és també un dels principals atractius del seu entorn. Està ubicat a la zona centre de la Costa Brava. Un indret amb infinitat de racons per descobrir de gran bellesa: platges, cales, camins de ronda, espais naturals… i també rutes de muntanya per fer a peu o amb btt.

Pots aprofitar per combinar les dues activitats i passar una jornada familiar per no deixar de somriure. 
 

 A partir de 2 anys
 Castell-Platja d'Aro, Costa Brava
 Més informació


Activ Natura a Santa Susanna

Esport i aventura conjurats en un mateix espai i a l'aire lliure. Activ Natura és un parc amb múltiples activitats lúdico-esportives per gaudir en família a la Costa Barcelona. Viuràs emocions, superaràs reptes i posaràs a prova el teu esperit d'aventura.  

Jocs d'escapament, circuit d'arbres, futbol golf, paintball,...Tens propostes per triar i remenar. Us animeu?
 

 A partir d'1'10 m  
 Santa Susanna, Costa Barcelona
 Més informació

 

Amb el suport de

ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
A.A.
per Anna Albert
Un recurs divertit perquè els infants recreïn i reinventin a la seva manera la història
Imatge il·lustrativa
Napadon Srisawang
Factors que poden disminuir les possibilitats d'embaràs
Imatge il·lustrativa
Josep Lluís Escudero
per Mar Domènech
Des de Criar.cat t'oferim un recull d'activitats per a tota la família
Imatge il·lustrativa
Jill Sauve
per Laia Santís
Un recull de novetats editorials que t'encantaran
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat