BLW_Receptes

7 receptes sanes i delicioses amb air fryer ideals per a criatures

Et proposem un recull de receptes bones i sanes per fer amb fregidora sense oli

25 de gener de 2024 a les 08:00h
BLW_Receptes
per Criar.cat
Les fregidores d'aire s'han posat de moda també per cuinar per la canalla, per generar textures cruixents sense haver de fregir els aliments amb oli i per cuinar "fingers" de pollastre, de peix o verdures per fer Baby Led Weaning.

Avui et proposem algunes receptes senzilles i ràpides de fer que segur que us encanten. Us hem preparat un recull de receptes sanes i delicioses amb air fryer ideals per criatures.


Coliflor gratinada: El primer que cal fer és coure la coliflor i picar-la (es pot coure també al microones). Des d' @airfryerecetario proposen fer beixamel sense mantega per evitar el creix, només amb farina, llet i nou moscada. Una vegada feta es pot posar a sobre la coliflor i se li pot posar formatge i pernil per acabar de gratinar-la a 195 graus durant 15 minuts a la fregidora d'aire. Recepta sencera aquí
 

Mandonguilles de bròquil: Només et cal 1 bròquil petit (només les branquetes), ceba, 1 o 2 ous, 2 culleradetes de farina de cigró i 80-100 grams de formatge. El primer que s'ha de fer és coure el bròquil, una vegada fet cal preparar la massa amb la resta d'ingredients, deixar-la reposar a la nevera una estona i fer boletes amb la massa. Cal escalfar la fregidora a 200 graus 2 minuts, posar les boletes de bròquil 10 minuts a 170 graus i llestos! Una recepta d'@airfryer_world. Recepta sencera aquí. 
 

Fingers de carabassó cruixents: Amb un carabassó, un ou, farina, farina de galeta i una mica d'oli. Talla el carabassó a làmines fines amb l'ajuda d'un pelador. Preescalfa la fregidora a 205 graus durant 5 minuts, enfarina el carabassó i espolsa-hi una mica d'oli. Cuinar a 205 graus durant 6 minuts. Una recepta d'@airfryerecetario. Recepta sencera aquí. 
 

Quiche d'espàrrecs i camagrocs: Posar la pasta brisa en un motlle i punxar amb una forquilla. Cuinar-la a l'air fryer a 200 graus fins que estigui feta. Netejar els camagrocs i els espàrrecs. Cuinar els espàrrecs a la fregidora d'aire (10 minuts a 160 graus), cuinar els bolets a la fregidora (6 minuts a 180 graus), barrejar nata líquida, 2 ous, espàrrecs i els bolets amb el formatge parmesà (100 grams). Cuinar a la cosori a 180 graus durant 15 minuts. Una recepta d'@airfryerenfamilia. Consulta-la aquí
 

Ou ferrat a l'air fryer: Una manera sana de menjar ou ferrat. Només cal posar una mica d'oli a la base i una miqueta de sal i cuinar-lo durant 5 minuts a 195 graus. Recepta original d'@airfryerenfamilia aquí. 
 

Crispetes de pollastre: Tallar el pit de pollastre a taquets, espolsar-hi una mica d'oli i posar-hi espècies al gust. Passar-les per farina, ou i flocs de blat de moro. Preescalfar la fregidora d'aire a 200 graus durant 5 minuts. S'han de fregir durant 15 minuts a 180 graus. Recepta d'@airfryerworld aquí
 

Ensaimada healthy de poma: la Raquel Orgilés i Vila, @blw_receptes, ens prepara aquesta delicatessen de poma amb l'air fryer. Només et cal 250 grams de farina de blat, 100 ml de beguda de civada, 5 gr de pols pel forn, 50 ml de mantega o oli d'oliva, 2 rovells d'ou, 2 pomes dolces i canyella en pols, i segueix la recepta del seu reel aquí!!!

ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Jill Sauve
per Laia Santís
Un recull de novetats editorials que t'encantaran
Imatge il·lustrativa
Julia M. Cameron
El món i els ritmes actuals impacten en els nostres fills
Imatge d'arxiu de l'entrada a una escola
Imatge d'arxiu de l'entrada a una escola | Adrià Costa
El Departament d'Educació dissenya un primer desplegament de les mesures per millorar els aprenentatges de l'alumnat català
Imatge il·lustrativa
Annie Spratt
per Sònia Méndez
No, el dolor no ens fa forts, en tot cas més savis...
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat