El conte per descobrir Mercè Rodoreda i la màgia de les paraules

Els teus fills quedaran fascinats amb la vida i obra de l'autora catalana més universal a "L'escriptora sense fronteres", l'última novetat de Petit Sàpiens

per Criar.cat
És l'escriptora catalana més universal i una de les més estimades. Mercè Rodoreda és una de les dones referents que s'estudien a les aules i que els teus fills de ben segur, en algun moment, descobriran.

Però què se'n sap de la seva vida i dels obstacles que va haver de superar per poder arribar a ser una autora reconeguda? Ella sempre deia que no li agradava parlar del que havia viscut i que si algun dia escrivia una autobiografia, la faria acabar als dotze anys.

I és que segurament desconeixes que la seva vida no va ser gens fàcil... Sabies que va haver d'estudiar gramàtica sense ajuda perquè gairebé no la van dur a l'escola? Que va haver de fugir a l'exili per la guerra i que va haver de separar-se del seu fill durant un temps? Que va trigar sis anys a escriure la novel·la que va catapultar-la perquè estava bloquejada i fins que no va tenir el títol no va desencallar-la? 

Al llibre "L'escriptora sense fronteres", de la col·lecció "Els llibres del Petit Sàpiens" que publica Inuk en col·laboració amb la revista infantil Petit Sàpiens, el teu fill o filla descobrirà la vida dura i apassionant de l'autora i els fets històrics que van marcar-la, així com les seves principals obres explicades de manera senzilla i entenedora per al pública infantil. 

El llibre inclou un desplegable i un munt d'extres: podcasts, quiz, interactius... El podeu gaudir plegats, grans i petits. 

"L'escriptora sense fronteres" és el setè títol de la col·lecció "Els Llibres del Petit Sàpiens" que apropen els grans personatges de la història amb tot el rigor i voluntat divulgadora que caracteritza l'univers Sàpiens i Petit Sàpiens. Una proposta lúdica i educativa, en format gran i amb pàgines desplegables per conèixer pioners i pioneres de totes les èpoques i disciplines. 

Us deixem amb la fitxa tècnica de l'últim conte de Petit Sàpiens, que s'incorpora com a novetat a una col·lecció que ha estat reconeguda amb el premi crítica Serra d'Or 2022 a la millor col·lecció juvenil i que reivindica i posa en valor els grans personatges de la Història com Leonardo Da Vinci, Joan de Serrallonga, la paleontòloga Mary Anning, la faraona Hatxepsut, l'astronauta Valentina Tereixkova o Jaume I. 

Títol: L'escriptora sense fronteres
Autora: Teresa Muñoz
Il·lustració: Alicia Caboblanco
Editorial: Inuk
Edat recomanada: a partir de 7 anys
Gènere: conte infantil
Aspectes pedagògics: literatura, història, feminisme

 

AMB EL SUPORT DE


Arxivat a:
LlibresGeneral
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Johny Cohen
per Alba Carreres
Una etapa carregada d'imaginació i intuició, però també amb pors relacionades amb allò irreal
Imatge il·lustrativa
Daiga Ellaby
per Irene Ramentol
Com fer el trànsit al son respectant les característiques de cada infant
Imatge il·lustrativa
iStock
Són fruit de l'acord entre la Generalitat i els sindicats
Imatge il·lustrativa
iStock
per Irene Ramentol
Símptomes i senyals d'alerta que has de tenir present
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Continguts: Irene Ramentol
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres