El conte per descobrir Mercè Rodoreda i la màgia de les paraules

Els teus fills quedaran fascinats amb la vida i obra de l'autora catalana més universal a "L'escriptora sense fronteres", l'última novetat de Petit Sàpiens

17 de març de 2023 a les 10:30h
per Criar.cat
És l'escriptora catalana més universal i una de les més estimades. Mercè Rodoreda és una de les dones referents que s'estudien a les aules i que els teus fills de ben segur, en algun moment, descobriran.

Però què se'n sap de la seva vida i dels obstacles que va haver de superar per poder arribar a ser una autora reconeguda? Ella sempre deia que no li agradava parlar del que havia viscut i que si algun dia escrivia una autobiografia, la faria acabar als dotze anys.

I és que segurament desconeixes que la seva vida no va ser gens fàcil... Sabies que va haver d'estudiar gramàtica sense ajuda perquè gairebé no la van dur a l'escola? Que va haver de fugir a l'exili per la guerra i que va haver de separar-se del seu fill durant un temps? Que va trigar sis anys a escriure la novel·la que va catapultar-la perquè estava bloquejada i fins que no va tenir el títol no va desencallar-la? 

Al llibre "L'escriptora sense fronteres", de la col·lecció "Els llibres del Petit Sàpiens" que publica Inuk en col·laboració amb la revista infantil Petit Sàpiens, el teu fill o filla descobrirà la vida dura i apassionant de l'autora i els fets històrics que van marcar-la, així com les seves principals obres explicades de manera senzilla i entenedora per al pública infantil. 

El llibre inclou un desplegable i un munt d'extres: podcasts, quiz, interactius... El podeu gaudir plegats, grans i petits. 

"L'escriptora sense fronteres" és el setè títol de la col·lecció "Els Llibres del Petit Sàpiens" que apropen els grans personatges de la història amb tot el rigor i voluntat divulgadora que caracteritza l'univers Sàpiens i Petit Sàpiens. Una proposta lúdica i educativa, en format gran i amb pàgines desplegables per conèixer pioners i pioneres de totes les èpoques i disciplines. 

Us deixem amb la fitxa tècnica de l'últim conte de Petit Sàpiens, que s'incorpora com a novetat a una col·lecció que ha estat reconeguda amb el premi crítica Serra d'Or 2022 a la millor col·lecció juvenil i que reivindica i posa en valor els grans personatges de la Història com Leonardo Da Vinci, Joan de Serrallonga, la paleontòloga Mary Anning, la faraona Hatxepsut, l'astronauta Valentina Tereixkova o Jaume I. 

Títol: L'escriptora sense fronteres
Autora: Teresa Muñoz
Il·lustració: Alicia Caboblanco
Editorial: Inuk
Edat recomanada: a partir de 7 anys
Gènere: conte infantil
Aspectes pedagògics: literatura, història, feminisme

 

AMB EL SUPORT DE






ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
A.A.
per Anna Albert
Un recurs divertit perquè els infants recreïn i reinventin a la seva manera la història
Imatge il·lustrativa
per Aina Font Torra i Irene Ramentol
Un recull de llibreries especialitzades que us encantaran
Imatge il·lustrativa
Napadon Srisawang
Factors que poden disminuir les possibilitats d'embaràs
Imatge il·lustrativa
Josep Lluís Escudero
per Mar Domènech
Des de Criar.cat t'oferim un recull d'activitats per a tota la família
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat