RECEPTA: Pastís de carbassa sense sucre

La Myrto Kalle @myrtoskitchen, ens ha preparat una recepta deliciosa i sana perquè els més petits de la casa en puguin gaudir

per Criar.cat
Hem demanat a la Myrto Kalle que ens faci una de les seves receptes saludables per a tota la família, i com que quasi totes les receptes de pastís de carbassa porten sucre ens proposa substituir el sucre per plàtans madurs.

Ens el recomana tant per esmorzar, amb mantega d'ametlles feta a casa, com per berenar. Ens assegura que ha tingut tant i tant d'èxit amb els petits de la casa.


Us proposem fer la recepta acompanyats/des dels més petits de la casa. Seguir que gaudeixen fent-la i després menjant-la.

El temps aproximat de preparació és d'uns vint minuts i després uns 60-70 minuts de forn. 


Ingredients:

1 tassa de puré de carbassa (més o menys mitja carbassa tallada i cuinada al forn a 180 graus uns 20-25 minuts)

5 plàtans madurs (puré o picats amb una forquilla)

1/4 de tassa d'oli de coco fos

2 ous

3 culleradetes de barreja d'espècies (canyella, gengibre, nou moscada, vainilla amb pols)

1+ 1/2 culleradeta ade llevat tipus royal

1/2 culleradeta de bicarbonat de sodi

1/2 culleradeta de sal

1/3 tasses de farina de blat integral

Opcional: 1/2 tassa d'extres com nous picades, panses, xips de xocolata negra 85% (aquest és amb xocolata)

Preparació:

Pre-escalfeu el forn a 170 graus. En un bol gran barregeu els plàtans, la carbassa i l'oli. Afegiu-hi els ous, la barreja d'espècies, el llevat, el bicarbonat de sodi i la sal. 

Incorporeu la farina barrejant bé. Afegiu-hi els extres. Passeu la barreja a un motlle rectangular per pastissos. Cuineu-ho 60-70 minuts o fins que un escuradents inserit al centre surti net. Deixeu-ho refredar abans de tallar-ho.

Esperem que us agradi!

 

T'ha agradat aquest contingut?
 
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Daria Shevtsova
Alba Carreres
Una activitat per abans d'anar a dormir que genera vincles i ajuda a pensar
Imatge il·lustrativa
Paola Roig
Ens en parla la psicòloga perinatal Paola Roig
Imatge il·lustrativa
Mathilde Langevi
Paola Roig
Et passa? Ens en parla la psicòloga perinatal Paola Roig
Imatge il·lustrativa
Garret Jackson
Fes-li un petó a la tieta, va, vinga!
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Director de negoci: Jordi Font
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Emercat Osona SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres