RECEPTA: Pastís de carbassa sense sucre

La Myrto Kalle @myrtoskitchen, ens ha preparat una recepta deliciosa i sana perquè els més petits de la casa en puguin gaudir

29 de desembre de 2020 a les 08:44h
per Criar.cat
Hem demanat a la Myrto Kalle que ens faci una de les seves receptes saludables per a tota la família, i com que quasi totes les receptes de pastís de carbassa porten sucre ens proposa substituir el sucre per plàtans madurs.

Ens el recomana tant per esmorzar, amb mantega d'ametlles feta a casa, com per berenar. Ens assegura que ha tingut tant i tant d'èxit amb els petits de la casa.


Us proposem fer la recepta acompanyats/des dels més petits de la casa. Seguir que gaudeixen fent-la i després menjant-la.

El temps aproximat de preparació és d'uns vint minuts i després uns 60-70 minuts de forn. 


Ingredients:

1 tassa de puré de carbassa (més o menys mitja carbassa tallada i cuinada al forn a 180 graus uns 20-25 minuts)


5 plàtans madurs (puré o picats amb una forquilla)

1/4 de tassa d'oli de coco fos

2 ous

3 culleradetes de barreja d'espècies (canyella, gengibre, nou moscada, vainilla amb pols)

1+ 1/2 culleradeta ade llevat tipus royal

1/2 culleradeta de bicarbonat de sodi

1/2 culleradeta de sal

1 + 1/3 tasses de farina de blat integral

Opcional: 1/2 tassa d'extres com nous picades, panses, xips de xocolata negra 85% (aquest és amb xocolata)

Preparació:

Pre-escalfeu el forn a 170 graus. En un bol gran barregeu els plàtans, la carbassa i l'oli. Afegiu-hi els ous, la barreja d'espècies, el llevat, el bicarbonat de sodi i la sal. 

Incorporeu la farina barrejant bé. Afegiu-hi els extres. Passeu la barreja a un motlle rectangular per pastissos. Cuineu-ho 60-70 minuts o fins que un escuradents inserit al centre surti net. Deixeu-ho refredar abans de tallar-ho.

Esperem que us agradi!

 

T'ha agradat aquest contingut?
 
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
fotograma de Sirocco i el Regne dels Vents
per Mar Domènech
Des de Criar.cat t'oferim un recull d'activitats per a tota la família
Imatge il·lustrativa
Allan Mas
Els infants i adolescents que fan activitat física a la tarda cal que facin un berenar lleuger i amb hidrats de carboni d'absorció lenta
Imatge il·lustrativa
iStock
per Irene Ramentol
Coneix les etapes maduratives de l'infant des del naixement fins a l'adolescència
Imatge il·lustrativa
Vitolda Klein
per Irene Ramentol
Un recull d'experiments i propostes educatives que us encantaran
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat