Roger Navarro

8 parcs amb tobogans gegants a Catalunya

Us proposem vuit parcs municipals on podreu lliscar sense parar

9 de juliol de 2021 a les 15:30h
Roger Navarro
per Pere Mercader
Tirar-se en tobogan és una de les grans passions de molts dels nostres fills i filles. Us compartim els vuit parcs amb les millors instal·lacions de tobogans gegants més divertides de Catalunya. Vuit activitats gratuïtes que segur que us sorprendran. Us recomanem que, si encara no ho heu fet, doneu un cop d'ull a la nostra primera llista de millors parcs urbans per la canalla, la seva ampliació i la més estiuenca de totes, en la que trobareu els millors parcs on refrescar-se.

  1. Parc de Diagonal Mar Barcelona
  2. Parc de la Solidaritat d'Esplugues de Llobregat
  3. Parc del Turó de Can Mates de Sant Cugat
  4. Parc de la Serreta de Rubí
  5. Parc de Catalunya de Sabadell
  6. Parc de la Serreta de Cardedeu
  7. Parc de Cal Just de Sant Llorenç d'Hortons
  8. Parc de La Costeta de Begues

Parc de Diagonal Mar de Barcelona

Els tobogans de Diagonal Mar són tan amples que us podeu tirar de dos en dos. Si voleu tenir una bona experiència porteu cartons, ja que no llisquen massa. A més, si fa sol els tobogans cremaran. El parc disposa de zona de pícnic i té multitud d’estanys artificials.
 
Parc de la Solidaritat d'Esplugues de Llobregat

En aquest parc hi ha dos espais de grans tobogans. En el principal n’hi trobareu 6 de grans, molt amples, que aprofiten el pendent. En el segon n’hi ha tres de més petits. El parc també té zona de jocs infantils i zona esportiva, pista per monopatins inclosa.
 
Parc del Turó de Can Mates de Sant Cugat del Vallès

Els cinc grans tobogans són espectaculars, cadascun amb les seves peculiaritats. Tres són en forma de tub, amb el que els nens es tiraran a les fosques. A més, el parc té zones de jocs per nens i nenes de totes les edats, així com dues tirolines i una pista amb cistelles de bàsquet i porteries de futbol.
 
Parc de la Serreta de Rubí

Hi trobareu quatre tobogans gegants de color verd que aprofiten el pendent de la zona. A més, el parc disposa de rocòdrom i de zona de jocs infantils, amb alguns petits tobogans, que està pensada perquè sigui apte per a nens amb tota mena de capacitats físiques, amb un terra continu i adaptat.
 
Parc de Catalunya de Sabadell

En una de les dues zones de joc infantil hi trobareu els tobogans gegants. Aquest és un parc immens que inclou un llac artificial  amb un salt d’aigua i on s’hi ofereixen diverses opcions d’esbarjo, com lloguer de barques i patinets a l’estiu. També acull l’observatori astronòmic amb el telescopi privat més gran d’Europa i un circuit ferroviari en miniatura.
 
Parc de la Serreta de Cardedeu

És el parc més gran de tot Cardedeu. L'element estrella són els tobogans, un de molt molt gran que aprofita el pendent i un de petit. A més, el parc disposa de taules per poder fer pícnic, fonts i una gran esplanada per, per exemple, fer volar estels.
 
Parc de Cal Just de Sant Llorenç dels Hortons

El que més agrada d'aquests grans tobogans són totes les peripècies que cal fer per arribar-hi: s'han de pujar escales, passarel·les de fusta, passar per ponts penjats i glorietes, una petita gran aventura! Cal Just és una zona de bosc, amb taules per fer a fer pícnic.
 
Parc de la Costeta de Begues

Aquest parc és una gran pineda plena de sorpreses. La més divertida de totes és la zona de tobogans gegants que s’adapten perfectament al bosc. Són molt segurs gràcies a la zona d'aterratge llarga. Això sí, prepareu-vos per pujar escales! El parc també té una zona de jocs de cordes i àrea de pícnic.
 
Fotos: Ajuntament de Pineda de Mar (foto1), Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (foto 2), Ajuntament de Castellar del Vallès (foto3), Juanma Peláez (foto4), Yvelisse Teixeira (fotos 5 i 6), Ajuntament de Barcelona (foto 7).ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Àlex Gómez Ribera
per Mar Domènech
Des de Criar.cat t'oferim un recull d'activitats per a tota la família
Imatge il·lustrativa
Txus Garcia
Masies, cases i apartaments ideals per un cap de setmana o les vacances escolars
Imatge il·lustrativa
Daiga Ellaby
per Irene Ramentol
Com fer el trànsit al son respectant les característiques de cada infant
Imatge il·lustrativa
Allan Mas
Els infants i adolescents que fan activitat física a la tarda cal que facin un berenar lleuger i amb hidrats de carboni d'absorció lenta
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat