Roger Navarro

8 parcs amb tobogans gegants a Catalunya

Us proposem vuit parcs municipals on podreu lliscar sense parar

per Pere Mercader
Roger Navarro
Tirar-se en tobogan és una de les grans passions de molts dels nostres fills i filles. Us compartim els vuit parcs amb les millors instal·lacions de tobogans gegants més divertides de Catalunya. Vuit activitats gratuïtes que segur que us sorprendran. Us recomanem que, si encara no ho heu fet, doneu un cop d'ull a la nostra primera llista de millors parcs urbans per la canalla, la seva ampliació i la més estiuenca de totes, en la que trobareu els millors parcs on refrescar-se.

  1. Parc de Diagonal Mar Barcelona
  2. Parc de la Solidaritat d'Esplugues de Llobregat
  3. Parc del Turó de Can Mates de Sant Cugat
  4. Parc de la Serreta de Rubí
  5. Parc de Catalunya de Sabadell
  6. Parc de la Serreta de Cardedeu
  7. Parc de Cal Just de Sant Llorenç d'Hortons
  8. Parc de La Costeta de Begues

Parc de Diagonal Mar de Barcelona

Els tobogans de Diagonal Mar són tan amples que us podeu tirar de dos en dos. Si voleu tenir una bona experiència porteu cartons, ja que no llisquen massa. A més, si fa sol els tobogans cremaran. El parc disposa de zona de pícnic i té multitud d’estanys artificials.
 
Parc de la Solidaritat d'Esplugues de Llobregat

En aquest parc hi ha dos espais de grans tobogans. En el principal n’hi trobareu 6 de grans, molt amples, que aprofiten el pendent. En el segon n’hi ha tres de més petits. El parc també té zona de jocs infantils i zona esportiva, pista per monopatins inclosa.
 
Parc del Turó de Can Mates de Sant Cugat del Vallès

Els cinc grans tobogans són espectaculars, cadascun amb les seves peculiaritats. Tres són en forma de tub, amb el que els nens es tiraran a les fosques. A més, el parc té zones de jocs per nens i nenes de totes les edats, així com dues tirolines i una pista amb cistelles de bàsquet i porteries de futbol.
 
Parc de la Serreta de Rubí

Hi trobareu quatre tobogans gegants de color verd que aprofiten el pendent de la zona. A més, el parc disposa de rocòdrom i de zona de jocs infantils, amb alguns petits tobogans, que està pensada perquè sigui apte per a nens amb tota mena de capacitats físiques, amb un terra continu i adaptat.
 
Parc de Catalunya de Sabadell

En una de les dues zones de joc infantil hi trobareu els tobogans gegants. Aquest és un parc immens que inclou un llac artificial  amb un salt d’aigua i on s’hi ofereixen diverses opcions d’esbarjo, com lloguer de barques i patinets a l’estiu. També acull l’observatori astronòmic amb el telescopi privat més gran d’Europa i un circuit ferroviari en miniatura.
 
Parc de la Serreta de Cardedeu

És el parc més gran de tot Cardedeu. L'element estrella són els tobogans, un de molt molt gran que aprofita el pendent i un de petit. A més, el parc disposa de taules per poder fer pícnic, fonts i una gran esplanada per, per exemple, fer volar estels.
 
Parc de Cal Just de Sant Llorenç dels Hortons

El que més agrada d'aquests grans tobogans són totes les peripècies que cal fer per arribar-hi: s'han de pujar escales, passarel·les de fusta, passar per ponts penjats i glorietes, una petita gran aventura! Cal Just és una zona de bosc, amb taules per fer a fer pícnic.
 
Parc de la Costeta de Begues

Aquest parc és una gran pineda plena de sorpreses. La més divertida de totes és la zona de tobogans gegants que s’adapten perfectament al bosc. Són molt segurs gràcies a la zona d'aterratge llarga. Això sí, prepareu-vos per pujar escales! El parc també té una zona de jocs de cordes i àrea de pícnic.
 
Fotos: Ajuntament de Pineda de Mar (foto1), Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (foto 2), Ajuntament de Castellar del Vallès (foto3), Juanma Peláez (foto4), Yvelisse Teixeira (fotos 5 i 6), Ajuntament de Barcelona (foto 7).ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Gala Espín
Paola Roig
La psicòloga Paola Roig ens parla de l'exigència que carreguem les mares i els pares en la criança
Imatge il·lustrativa
Bia Octavia
Les expertes de LactApp contesten en una marató de 12 hores en directe dubtes de lactància
Imatge il·lustrativa
Ben White
Aïda Roig Çelik
Si sents que el teu fill o filla no et fa ni cas, aquest article t'interessa
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Director de negoci: Jordi Font
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Emercat Osona SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres