Torna al consultori Torna a les consultes de Alimentació

Jordi
Data: 23/01/21 20:21
Introducció a la llet de vaca
El nostre fill ha fet un any i hem fet lactància artificial. Hem anat donant la llet a demanada i ara, segons tenim entès, hauríem d'introduir la llet de vaca. Els dubtes que tenim són si cal fer-ho a demanada com fins ara o no, la quantitat i el temps que cal estar donant-la. Moltes gràcies!

Data: 29/01/2021 14:06

Hola Jordi,

La nostra nutricionista de referència, l'Esther Sánchez  (@blwbebealamesa), respon els teus dubtes sobre la introducció de la llet de vaca en aquest article. Hi explica que les criatures són lactants fins als dos anys, i que a partir dels sis mesos se'ls poden anar incorporant aliments nous perquè vagin experimentant nous sabors i textures. En el cas concret de la llet de vaca, si el nen té 12 mesos recomana un màxim de 500ml al dia, ja que "una ingesta més elevada podria fer un desplaçament d'altres aliments més interessants nutricionalment". Amb la incorporació de làctics, també li podeu oferir iogurt natural sense sucres afegits i formatge tendre o fresc.

A l'article Com fer un menú saludable per a tota la família? hi trobaràs molts més consells sobre alimentació i menús descarregables!

Respost per l'equip de Criar.cat

Només els moderadors poden publicar-hi respostes.
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Director de negoci: Jordi Font
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Emercat Osona SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres