Torna al consultori Torna a les consultes de Sostenibilitat

Clara
Data: 29/10/20 22:25
Bolquers reutilitzables a les llars d'infants
Fins a quin punt -covid a banda- les llars d'infants poden "imposar-nos" els bolquers d'un sol ús? Enguany, amb la situació epidemiològica, s'entén però no comprenc la prohibició general de no utilitzar bolquers de roba d'algunes llars d'infants. Quin món volem deixar-los si no incorporem un hàbit tant senzill com aquest? Hi ha algun precepte legal / recomanació política que vagi en aquesta línia per convèncer i promoure aquest senzill canvi d'hàbit?

Data: 30/10/2020 10:24

Hola Clara,

No hi ha cap indicació ni ordre per part del Departament d'Educació per prohibir l'ús general dels bolquers reutilitzables a les llars d'infants. De fet, el Pla d'actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia que ha elaborat el mateix departament, contempla l'ús d'aquest tipus de bolquers i dóna instruccions concretes del procediment per fer el canvi de bolquer correctament en el seu annex 3. Així doncs, permetre l'ús d'aquest tipus de bolquers és una decisió de cada llar d'infants. 

En relació amb això, i sobretot per aquelles famílies que tinguin dubtes sobre l'ús de bolquers reutilitzables, aquí us deixem l'article Tot el que et cal saber per començar a utilitzar bolquers ecològics, publicat a Criar.cat.Respost per l'equip de Criar.cat en col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat.

Editat i validat per l'equip de Criar.cat

Només els moderadors poden publicar-hi respostes.
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat