Jugar i Jugar

10 botigues de joguines sostenibles i respectuoses per aquest Nadal

Et presentem 10 botigues de proximitat amb joguines sostenibles per a infants de totes les edats

Jugar i Jugar
per Criar.cat
El joc juga un paper molt important en desenvolupament de les criatures i massa sovint ens anticipem i els oferim materials que no es corresponen a la seva edat o al seu moment vital.

Cada infant és diferent, i té necessitats de joc també diferents. És per aquest motiu que l'assessorament personalitzat és tan rellevant en el joc. Aquí us deixem algunes de les nostres botigues de proximitat amb joguines sostenibles per a totes les edats que segur que us poden ajudar a trobar allò que busqueu.  

  1. Jugar i jugar
  2. Tell Fusta
  3. Londji
  4. Ticumiku
  5. EcoTribu
  6. Sa Botigueta
  7. Giraffa
  8. Aúpali
  9. Jugaia Shop
  10. Joguines Ecològiques
 

Jugar i jugar
 
La Carmen Granados i la Clàudia Díaz són autèntiques expertes en el joc, i a la seva web ofereixen joguines educatives i divertides, que els acompanyaran en el seu desenvolupament deixant també espai perquè el joc faci de les seves. Hi trobareu tot tipus de propostes classificades per edats. Per cert! Si voleu conèixer més a fons algunes d'aquestes joguines o una selecció de propostes per a cada edat, us recomanem aquest article que ja hem publicat fet amb elles: "Joguines ideals segons l'edat"
 

 Tota mena de joguines pedagògiques i educatives classificades segons cada edat
 Botiga online
 

Tell Fusta

Joguines i materials de fusta fets a mà i amb una filosofia de joc lliure. Tell Fusta neix l'any 2014 amb molta il·lusió per unir les dues passions de la família d'en Carles i la Jordina: la fusteria i el món de la infància. Aquest any han tret una col·lecció de joguines amb la Pilarín Bayés que està causant furor, a més de tenir joguines tradicionals de fusta de tota la vida. 
 

 Joguines de fusta fetes a mà
 Algunes de les seves joguines (com les de la col·lecció de la Pilarín), es distribueixen a botigues físiques. 
 Botiga online
 

Londji

A Londji produeixen la major part de les joguines a Catalunya entre Barcelona i el Pla de l'Estany, on tenen cura de tots els detalls des del disseny fins a la producció. Joguines amb uns valors molt clars: respecte pel nostre entorn, estètica cuidada i valors pedagògics. Fan les joguines que els agradaria per als seus fills i filles, i també per als nostres. 
 

 Productors i distribuidors
 Podeu trobar els seus jocs a diverses botigues físiques
 Botiga online
 

Ticumiku

Joguines Montessori i taules de llum. Tots els productes que tenen són personalitzables, fets a mà amb materials de proximitat. Tenen material per experimentar, cercles i blocs sensorials de fusta i metacrilat, amb colors transparents, números i formes i joguines d'aprenentatge i construcció. 
 

 Joguines de fusta i taules de llum
 Distribució a diverses botigues físiques
 Botiga online
EcoTribu

Botiga de joguines sostenibles de Barcelona i espai de criança i d'activitats. A més de joguines hi trobareu altres articles per nadons, porteig, bolquers de tela, roba i accessoris. A més, si els seguiu a Instagram podreu veure les activitats que organitzen cada mes. 
 

 Botiga de joguines, roba i espai de criança
 Botiga física: carrer de Berenguer de Palou 31, Barcelona
 Botiga online
 
Sa Botigueta

Botiga de Cadaqués i Roses amb regals i joguines per a infants i nadons originals amb una mirada familiar. Al seu catàleg de joguines hi trobaràs marques com Londji, Grapat i una selecció de jocs de taula, joguines de fusta, treballs manuals i puzles.   
 

 
 Regals i joguines
 Botiga física a l'avinguda Jaume I 29 de Roses i a l'avinguda Victor Rahola 3 de Cadaqués
 Botiga online
 
Giraffa

Jocs de fusta diferents, de lògica, de matemàtiques, d'estimulació verbal i emocions. Creative Thinking per infants de 2 a 6 anys. L'Anna és una mare, professora i enginyera que quan va néixer el seu primer fill va tenir la necessitat d'emprendre per tal d'estimular el pensament creatiu i lògic a través de les tècniques Montessori, les matemàtiques manipulatives i l'identificació i verbalització de les emocions. 
 
 
 Joguines de lògica, matemàtiques, estimulació verbal i emocions
 Botiga online
 
Aúpali

Una botiga al cor de Sarrià amb molta personalitat i amb racons màgics, com la cova dels xumets, un espai on nens i nenes van a deixar-hi el xumet respectant el seu ritme i fent-ne un ritual que recordaran per sempre més. A més, estan especialitzades en escoles i centres educatius, amb productes Km0, joguines naturals i materials vius. 
 

 Botiga física al carrer de la Tradició 5 de Barcelona
 Botiga online
Jugaia Shop
 
Botiga de jocs i de joguina online i física amb una mirada respectuosa amb la infància. L'Eva i en Quim són la cara visible del projecte, que s'inicia l'any 2012 quan van entrar en contacte amb la cultura de la pau i els jocs cooperatius. A partir d'aquí van entendre la importància del joc, el respecte per la infància i el paper de l'educació com a eina de canvi. És per això que volen que es tingui cura del joc i apropar-lo a tothom. 
 

 Joguines i jocs cooperatius, pedagogia de la llum i joguina inclusiva
 Botiga física al carrer de Cabrera 12 de Sant Quirze del Vallès
 Botiga online
 
Joguines Ecològiques
 
Tenen botiga física a Tona i online amb joguines exclusivament ecològiques. També tenen productes i serveis pedagògics, joguines naturals sense tòxics, jocs de taula, ciència i experimentació i tota mena de manualitats per aprendre i jugar amb la família. 
 

 
 Joguines i jocs pedagògics, ecològics i educatius
 Botiga física al carrer Barcelona 5 de Tona
 Botiga Online
 
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
iStock
per Irene Ramentol
6 testimonis més de violència obstètrica
Imatge il·lustrativa
iStock
per Irene Ramentol
6 testimonis de violència obstètrica
Imatge il·lustrativa
Rafael Henrique
per Paola Roig
No totes hem de parir en una banyera al saló de casa nostra, ni tampoc hem de fer-ho a la sala de parts d'un hospital
Imatge il·lustrativa
per Alba Carreres / Roger Aranda
Claus per posar límits amb l'ús de pantalles
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Continguts: Irene Ramentol
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres