«Ningú va ajudar la meva filla», denuncia la mare de la menor agredida a la discoteca Waka

Denuncien l'agressió sexual d'una menor a una discoteca de Sant Quirze del Vallès i la viralització del vídeo on hi surt la menor

per Criar.cat
Era la primera vegada que anava a la discoteca en una sessió per a menors. La noia, de només 16 anys, denuncia que va anar a prendre un refresc a la barra i després d'això ja no recorda res. A les xarxes es va viralitzar un vídeo de la menor practicant una fel·lació al mig de la pista de ball. 

"Jo no me'n recordo de res. Tu em coneixes i saps que jo no ho he fet. Jo no puc haver sigut aquesta noia, però en canvi sóc jo", diu la mare que li va dir. De fet la menor explica que no es va assabentar dels fets fins l'endemà, quan una amiga la va posar al corrent i la va alertar del vídeo que corria per les xarxes.


"Ningú va anar a separar-los", assegura la mare a TV3. "Ningú va ajudar la meva filla. Estic indignada amb les xarxes socials perquè això algú ho hauria d'haver parat. És un vídeo molt dur de la meva filla fent una cosa que no hauria d'haver fet, però que ella conscientment no sabia que estava fent". 

A la menor li han fet proves ginecològiques i toxicològiques i haurà de prendre medicació durant 14 dies i estar en tractament psicològic.


No és la primera vegada que hi ha denúncies a Waka Sabadell: n'hi ha hagut per violació, agressions, discriminacions racistes, aldarulls i tenir treballadors menors i sense contracte. L'Ajuntament de Sant Quirze ha demanat el tancament diverses vegades. 

"Em sorprèn que no agafessin la meva filla i em truquessin per dir-me el que acabava de passar i que l'anéssim a buscar", explica la mare de la noia.
Arxivat a:
ActualitatGeneral
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Johny Cohen
per Alba Carreres
Una etapa carregada d'imaginació i intuició, però també amb pors relacionades amb allò irreal
Imatge il·lustrativa
Daiga Ellaby
per Irene Ramentol
Com fer el trànsit al son respectant les característiques de cada infant
Imatge il·lustrativa
iStock
Són fruit de l'acord entre la Generalitat i els sindicats
Imatge il·lustrativa
iStock
per Irene Ramentol
Símptomes i senyals d'alerta que has de tenir present
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Continguts: Irene Ramentol
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres