Pexels

Magdalenes nadalenques sense sucre

Una recepta deliciosa i senzilla per fer amb criatures

29 de desembre de 2023 a les 13:11h
Pexels
per Criar.cat
Avui us proposem una recepta deliciosa i totalment lliure de sucres de Pessics Pastisseria, fàcil i entretinguda per fer amb la canalla, que segur que us encantarà.

Es tracta d'unes magdalenes de poma i canyella que us deixaran la casa perfumada d'aquella olor tan típica de Nadal.

Us animeu a fer-les? Us deixem amb els ingredients i el pas a pas: 

Què necessito? 

5 ous
375g. d’oli d’oliva suau
375g. de poma o carbassa bullida
287g. de farina d’espelta integral
50g. de farina d’ametlla
10g. de llevat en pols
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta de canyella

El pas a pas: 

1. Preescalfem el forn a 175 graus.

2. Batem els ous, en un bol gros, fins que quedin ben escumosos.

3. Afegim l’oli d’oliva i la poma (o carbassa) i remenem.

4. Incroporem a la barreja les farines d’espelta i ametlla, i també el llevat, el bicarbonat i la canyella.

5. Remenem tots els ingredients fins que s’homogeneïtzin i repartim la massa en motlles per fer magdalenes.

6. Enfornem durant 12 minuts a 175 graus.

El toc final:

Podem acabar la recepta decorant les magdalenes amb coco ratllat (com si fossin flocs de neu), cacau pur en pols, un polsim de canyella i unes quantes perles de magrana, que hi donaran aquell color vermell tan típic del Nadal.


 
Arxivat a:
AlimentacióGeneral
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Martí Albesa
per Lluís Girona
El Govern accedeix a la proposta del Consell d'Educació de Catalunya que demanava tenir cinc dies laborables per preparar el retorn a les aules
Imatge il·lustrativa
Guillaume de Germain
per Alba Castellvi Miquel/Irene Ramentol
Claus perquè els infants es posin reptes, amb una mirada inclusiva
Imatge il·lustrativa
Ksenia Makagonov
Hi ha aprenentatges que superen els riscs des del punt de vista neurocientífic
Imatge il·lustrativa
Departament d'Educació
per Irene Ramentol
Propostes pedagògiques per Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat