Pexels

Magdalenes nadalenques sense sucre

Una recepta deliciosa i senzilla per fer amb criatures

29 de desembre de 2023 a les 13:11h
Pexels
per Criar.cat
Avui us proposem una recepta deliciosa i totalment lliure de sucres de Pessics Pastisseria, fàcil i entretinguda per fer amb la canalla, que segur que us encantarà.

Es tracta d'unes magdalenes de poma i canyella que us deixaran la casa perfumada d'aquella olor tan típica de Nadal.

Us animeu a fer-les? Us deixem amb els ingredients i el pas a pas: 

Què necessito? 

5 ous
375g. d’oli d’oliva suau
375g. de poma o carbassa bullida
287g. de farina d’espelta integral
50g. de farina d’ametlla
10g. de llevat en pols
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta de canyella

El pas a pas: 

1. Preescalfem el forn a 175 graus.

2. Batem els ous, en un bol gros, fins que quedin ben escumosos.

3. Afegim l’oli d’oliva i la poma (o carbassa) i remenem.

4. Incroporem a la barreja les farines d’espelta i ametlla, i també el llevat, el bicarbonat i la canyella.

5. Remenem tots els ingredients fins que s’homogeneïtzin i repartim la massa en motlles per fer magdalenes.

6. Enfornem durant 12 minuts a 175 graus.

El toc final:

Podem acabar la recepta decorant les magdalenes amb coco ratllat (com si fossin flocs de neu), cacau pur en pols, un polsim de canyella i unes quantes perles de magrana, que hi donaran aquell color vermell tan típic del Nadal.


 
Arxivat a:
AlimentacióGeneral
ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Txus Garcia
Masies, cases i apartaments ideals per un cap de setmana o les vacances escolars, de la mà de Benvinguts a Pagès
Imatge il·lustrativa
Ajuntament Deltebre
per Mar Domènech
Des de Criar.cat t'oferim un recull d'activitats per a tota la família
Imatge il·lustrativa
Daiga Ellaby
per Irene Ramentol
Com fer el trànsit al son respectant les característiques de cada infant
Imatge il·lustrativa
Allan Mas
Els infants i adolescents que fan activitat física a la tarda cal que facin un berenar lleuger i amb hidrats de carboni d'absorció lenta
Logotip de Criar.cat
Responsable editorial i de projecte: Irene Ramentol
Responsable d'estratègia digital: Albert Salord
Responsable comercial: Mar Domènech
Cap d'audiències: Mario G. García
Responsable de nous formats: Gemma Cuadrado
Tecnologia: Sobrevia.net


Editorial: Edicions Digitals de Premsa Local SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres
Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat