Consulta el mapa de les escoles afectades per la Covid-19

Quines són les escoles afectades a Catalunya pel coronavirus? Consulta el mapa interactiu per conèixer els centres educatius on s'han detectat positius de Covid

per Criar.catClicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 21 d'octubre.


Us posem a l'abast aquest mapa interactiu amb les dades facilitades pel Departament d'Educació, on consten les escoles afectades amb casos de coronavirus. La informació s'anirà actualitzant tan bon punt ens facilitin les dades. Les dades publicades són les oficials (poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat). Altres dades d'interès: 


1,1%centres afectats
58 dels 5.108 centres educatius tenen una o mes aules confinades, un 95% per sota del mateix dia del curs passat, i es distribueixen en 35 municipis diferents.
70aules tancades
Menys de 100 classes estan confinades d'un total d'uns 72.000 grups de convivència estables, un 96,7% menys que fa un any, i cap centre està totalment clausurat.
2.959persones confinades
De les quals, 2.793 confinats són alumnes (el 0,19% del total), 160 són docents i personal PAS i PAE (0,1%), i 5 és personal extern.
6.632positius detectats
Dels quals, 497 els darrers 10 dies i, del total acumulat, 5.978 positius detectats a alumnes (0,42% del total d'alumnes), 650 a docents i personal PAS i PAE (0,4%), i 4 a personal extern.Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Gala Espín
Paola Roig
La psicòloga Paola Roig ens parla de l'exigència que carreguem les mares i els pares en la criança
Imatge il·lustrativa
Bia Octavia
Les expertes de LactApp contesten en una marató de 12 hores en directe dubtes de lactància
Imatge il·lustrativa
Ben White
Aïda Roig Çelik
Si sents que el teu fill o filla no et fa ni cas, aquest article t'interessa
Imatge il·lustrativa
Ens ho explica la psicòloga Laia Sala
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Director de negoci: Jordi Font
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Emercat Osona SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres