Consulta el mapa de les escoles afectades per la Covid-19

Quines són les escoles afectades a Catalunya pel coronavirus? Consulta el mapa interactiu per conèixer els centres educatius on s'han detectat positius de Covid

per Criar.cat

Us posem a l'abast aquest mapa interactiu amb les dades facilitades pel Departament d'Educació, on consten les escoles afectades amb casos de coronavirus. La informació s'anirà actualitzant tan bon punt ens facilitin les dades. Les dades publicades són les oficials (poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat). Altres dades d'interès: 

1aula tancada
Només una classe està confinada, del total de 72.000 grups de convivència estables. Això afecta a un dels 5.108 centres educatius del país i no n'hi ha cap de totalment confinat.
43.668positius recents
En els darrers 10 dies, s'ha detectat contagis a 43.668 persones del món educatiu repartits en 4.007 centres diferents. 36.081 positius s'han trobat a alumnes, 7.579 a docents, personal PAS i PAE, i 8 a personal extern.
133.311positius acumulats
Des de l'inici del curs, més de 130.000 persones del món educatiu s'han contagiat de Covid. 109.806 positius s'han detectat a alumnes (7,63% del total d'alumnes), 23.451 a docents i personal PAS i PAE (14,3%), i 54 a personal extern.
37.170persones confinades
Actualment, hi ha 37.170 persones del món educatiu confinades a causa d'algun positiu. En concret, 30.892 confinats són alumnes (el 2,15% del total), 6.269 són docents i personal PAS i PAE (3,82%), i 9 són personal extern.Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 


ALTRES NOTÍCIES
Imatge il·lustrativa
Riho Kroll
Roger Aranda Rovira
Us passa? El psicòleg Roger Aranda ens explica què fer
Imatge il·lustrativa
Andrea Gabarró
Si tens el triangle Pikler i no saps ni qui és Pikler llegeix això
Imatge il·lustrativa
Marta Segrelles
La psicòloga Marta Segrelles ens en parla
Imatge il·lustrativa
Gala Espín
Paola Roig
La psicòloga Paola Roig ens parla de l'exigència que carreguem les mares i els pares en la criança
Logotip de Criar.cat

Responsable editorial: Alba Carreres
Director de negoci: Jordi Font
Director de nous formats: José M. Gutiérrez
Responsable de publicitat: Nadina Urgell

Editorial: Emercat Osona SL
Avís legal

Cerca a Criar.cat:

 

Trobem-nos a:

Contacta amb nosaltres